📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
cansuece MaşaAllah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏼🌸
cansuece valla benim o dönemler virüüsün tam yoğun olduğu dönemlere denk geldiği için gidememiştim hastaneye, zaten yaptırmayı da istemiyordum açıkçası. Ama çok masraflı olacağını düşünmüyorum. Çünkü hastanenin ücretleri genel olarak makul ücretler
Lalesen gerçekten çok Harika bir Dr kesinlikle tavsiye ediyorum ben çok memnunum ☺️
Isklc 2000 yada 2500 olması lazım
fosforlukalem Harika bir Dr gerçekten bende gidiyorum sizin kaç aylık
Aylaninannesi kaç aylıksın
Canan1987 33+1 haftalığız. Siz?
Deletedmom281 Hatay/ Antakya Özel Defne Hastanesi Doç.Dr Raziye Kurt 💕 Muayene ücreti 135 tl (sgk,bagkur yoksa 150) normal dogum 1800 sezaryen 2200.
şiddetle tavsiye ediyorum hem dalında UZMAN hemde o kadar pozitif o kadar ilgili ki ablanız sizi dogurtacakmış gibi🥰
Merhabalar . İstanbul esenler medipol de doktor fatma bilgehan a giden var mı ? Memnun musunuz ve muayne ucreti ve normal dogum fiyati nedir acaba
Deletedmom281 Ankara Çankaya op.dr güler şahin 300 TL muayene ücreti. Doğumu anlaşmalı olduğu hastanelerden birinde yaptırıyor.cok.memnunum 2 sene önce de ona gittim özel koru Hastanesi’nde epidural normal doğum yaptırdı. 4600 ödedik bu sefer de orda düşünüyorum.