fosforlukalem 20+6haftalık olduk bugün 🥰canım detaylı uştrasyonu yaptırdınmı Çarşamba yaptıracam ışık bey bir Dr önerdi orda

Seymayldrm ben ankarada özel 19 mayıs hastanesinde Baran Hanıma gidiyorum çoookda memnunum tavsiye ederim🥰 muayene ücreti 90₺.
    Normal doğum 2500
    sezaryan 3000
    birde doğum paketi var ama cazip değil bence 5700 veya 6700 demişlerdi.
    Hastane çok gösterişli,aşırı modern değil ama sırf doktorum iyi olduğu için orada doğum yapıcam inşaAllah 🤗 hemşirelerinde çok iyi ilgilendiğini orada doğum yapan birinden duydum 😌

Ezgiserc 3 doktor var klinikte kadriye hanimin muane ucreti diğerlerinden farklıymış

Denizli Özel Sağlık Hastanesi muayene ücreti 250 TL Yunus Aydın doktorum çok memnunum

brcaky Bende haftaya gidecem ve Karamürsel’den gidiyorum 😌 msj bekliyoruz bakalım ne kadar bekliyeceksiniz ☺️

Simal61 merkez hastanesi uygun olduğu için devlet hastanesinden farksız gebze özel yüzyıl hastanesini tavsiye ederim doktorda koray özbay istnbl şişli memorldan glmş iyi bi doktr muayne ücretide medardan uygun 125

Bitlis/tatvan can hastanesi maşallah beye gidiyorum 32. Haftamdayim cokta memnunum 😊 muayene ucreti 150 kurum indirimiyle 130. Dogum ucreti normal 1900 civari sezeryan ise 2100 civariymis tabi bunlar kurum indirimi olan rakamlar normallerini bilmiyorum 😊

Deletedmom281 İstanbul-Kadıköy/ Madicana hastanesi doktorum Timuçin Timuroğlu muayene ve doğum ücretlerimin tamamını sigortam karşılıyor ama Timuçin bey zaten tanıdığım bir doktordu hamilelik ve doğumu kendisiyle sürdürmek istedik. Hastaneden memnunuz ve en önemlisi evimize yakın olması tercih sebebimiz.