fosforlukalem yanılmamışım kesinlikle mükemmel bir insan oldugu belli bir kaç hastasıyla konuşmasına şahit oldum eminim bütün hastalarda çok seviyordur kendisini ki ben bile görmeyle sevdim kendisini😊

Lalesen fazla kilo almadıysan, bebeğe zarar verecek bişey yapmadıysan çok iyidir. Görümcem biraz salmış kendisini hem ödem yapmış hem de ilk 5 ayda 10 kilo almış. İçinden bambaşka biri çıktı diyor. Beni de ilk günden uyardı. Test yapmaya, şeker yüklemeye karşıyım ama bana fazla kilo alıp gelirsen yapmak zorunda kalırım filan sert yapmıştı biraz 😅

Pendik medipolün test ve muayene ücretlerini bilen varsa yazabilir mi lütfen. Sigortam yok bu arada

Tucenur bende mürüvet hanıma gidiyorum ilgili bir doktor derya hanımı da çok övdüler
      Size telefon numarasını verdi herhangi bir sorunda ara diye doktorlar normalde veriyormuş ama ben isteyemedim

cansuece valla benim o dönemler virüüsün tam yoğun olduğu dönemlere denk geldiği için gidememiştim hastaneye, zaten yaptırmayı da istemiyordum açıkçası. Ama çok masraflı olacağını düşünmüyorum. Çünkü hastanenin ücretleri genel olarak makul ücretler

Lalesen gerçekten çok Harika bir Dr kesinlikle tavsiye ediyorum ben çok memnunum ☺️

brcaky ben Funda hocadan çok memnunum ama hastaneden kesinlikle memnun değilim saatlerce bekliyoruz hep bir sıkıntı problem o yüzden kafam biraz karışık 😔