Aylaninannesi kaç aylıksın
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Canan1987 33+1 haftalığız. Siz?
Deletedmom281 Hatay/ Antakya Özel Defne Hastanesi Doç.Dr Raziye Kurt 💕 Muayene ücreti 135 tl (sgk,bagkur yoksa 150) normal dogum 1800 sezaryen 2200.
şiddetle tavsiye ediyorum hem dalında UZMAN hemde o kadar pozitif o kadar ilgili ki ablanız sizi dogurtacakmış gibi🥰
Merhabalar . İstanbul esenler medipol de doktor fatma bilgehan a giden var mı ? Memnun musunuz ve muayne ucreti ve normal dogum fiyati nedir acaba
Deletedmom281 Ankara Çankaya op.dr güler şahin 300 TL muayene ücreti. Doğumu anlaşmalı olduğu hastanelerden birinde yaptırıyor.cok.memnunum 2 sene önce de ona gittim özel koru Hastanesi’nde epidural normal doğum yaptırdı. 4600 ödedik bu sefer de orda düşünüyorum.
Hkose_972 detaylı kaç tl türüyor bilginiz var mı
Destkar inşallah rabbım hepımıze nasıp etsın
As-li-93 merhabalar doktorunuzdan memnunmusunuz bende Sedef hanıma gidiyorum ☺️
Medicalpark İstinye üniversite hastanesi Gaziosmanpaşa / Emrah Kızıldağ. Doktorumdan çok çok memnunum. 7.900₺ ye doğum sigortası almıştım . Bütün kan tahlillerim ,kontrollerim , istenilen testlerim , doğum herşey dahil .
Zeyno99 bende Boluluyum da Ankara’da oturuyorum orda mı doğumu yapsam diye düşünüyorum 😉☺️😂
Slnvlkn bende 3 ay oluyo sorali zam geldiyse bilemiycem
Bedavaya doğuracağım 😂☺️
Ellosluk 16+2canim
HafsaRumeysa
Bende Bağcılar medilife sema yılmaz a gidiyorum sigortalı 75 TL emniyet indirimiyle 62 tl geçen arkadaşım doğum yaptı 800 dedi normal doğuma ama ben ücretini sormadım siz normal doğum ücretini biliyor musunuz?