Snmezsibel Tekden hastanesi almerin arkasında doktorun adı Özlem katırcı çok ii bi doktor şiddetle tavsiye ederim 😍
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
zynb_ozkn canım bulabildin mi bulamadıysan arkadaşıma sorayım Tatvan da özel bı hastane de takip ve doğumunu yaptı
askanne10 400 dü hatırladığım kadarıyla
333333 buna gerçekten inanıyormusun devlet hastaneleri kadar rezil yer görmedim pislik içinde hep o hastanelere sağlam girsen ölü çıkarsın…
Deletedmom281 ben Kurtköy ersoy hastanesine gidiyorum doktorum
shebnem musayeva 130 TL ücreti var ve ilgili bir doktor asistanı da özellikle arayıp randevunuzu unutmayın diyor instagram dan takip ettiğim için de mesaj göndermek istediğim de ordan iletişime geçiyorum doktorla. tavsiye ederim
Deletedmom281 istanbul Reyap Hastanesine Gidiyorum Doktorum Nereida Hanım Gayet Memnunum Muayene Ücreti 125₺
Deletedmom281 Aydın da gidip memnun olan var mı
Zumree1 Canım eğer gidebilirsen Güngören de özel ilgi hastanesi dr.Gülhan özüm muayene ücreti sigortalı 85₺ dogum fiyatları da uygundu tam bir bilgim yok ama.Gecen sene ye kadar kendisinin asistanlığını yapıyordum.Gittigine hiç pişman olmazsın emin ol.Birde sürekli nobetlere kalan bir doktor akşam aniden sancın tutup gittiğinde bile kendi doktorunu bulma olasılığın çok yüksek. 🙂 İlgisi alakası çok çok iyi ve sen kendini nasıl rahat hissedersen o şekilde davranıyor seni rahatlatmak için elinden geleni yapıyor 😍
Deletedmom281 bende Ümraniye de afiyet hastanesine geliyorum muayene ücreti 80 normal doğum 1450 sezaryen 1750 isteğe bağlı 2600 TL
Zeyneptoprak merhaba bende Cem beye gidiyorum fakat hastahane
Zeyneptoprak peki o hastahane yeni doğan bebekler için yoğun bakım ünitesi var mı
Sdfdyg1997 ilk Tülin hanıma gittim şimdi Sibel hanım
Aylnnazkls1809 merhaba peki yoğun bKım ünitesi var mı ?
Eda-gnbkn
❌Başta ben olmak üzere çoğu kişi memnun değil 🙌
Kayseri Hüma Hastanesi. Gönül Erkan. Ben 91₺ veriyorum indirimli gidiyorum. Çok memnunum🙏🏻😍😍
Hkose_972 iyiymiş eğer devlet hastanesi yapmazsa detaylı ultrason Erdek’te bir deneyeceğim yaparlar mı yoksa gidebilirim dediğiniz doktora
Ezgi-ceren muayene ücreti ve sezaryen için fiyatlar nelerdir peki?? Ben de doktorumdan memnun değilim ve 26. Haftada ortada kaldım resmen
Türkiye gazetesi hastanesi Ayşe Solaroğlu na giden var mı ???’ Çok övdüler kendisini