Snmezsibel Tekden hastanesi almerin arkasında doktorun adı Özlem katırcı çok ii bi doktor şiddetle tavsiye ederim 😍

zynb_ozkn canım bulabildin mi bulamadıysan arkadaşıma sorayım Tatvan da özel bı hastane de takip ve doğumunu yaptı

333333 buna gerçekten inanıyormusun devlet hastaneleri kadar rezil yer görmedim pislik içinde hep o hastanelere sağlam girsen ölü çıkarsın…

Deletedmom281 ben Kurtköy ersoy hastanesine gidiyorum doktorum
      shebnem musayeva 130 TL ücreti var ve ilgili bir doktor asistanı da özellikle arayıp randevunuzu unutmayın diyor instagram dan takip ettiğim için de mesaj göndermek istediğim de ordan iletişime geçiyorum doktorla. tavsiye ederim

Zumree1 Canım eğer gidebilirsen Güngören de özel ilgi hastanesi dr.Gülhan özüm muayene ücreti sigortalı 85₺ dogum fiyatları da uygundu tam bir bilgim yok ama.Gecen sene ye kadar kendisinin asistanlığını yapıyordum.Gittigine hiç pişman olmazsın emin ol.Birde sürekli nobetlere kalan bir doktor akşam aniden sancın tutup gittiğinde bile kendi doktorunu bulma olasılığın çok yüksek. 🙂 İlgisi alakası çok çok iyi ve sen kendini nasıl rahat hissedersen o şekilde davranıyor seni rahatlatmak için elinden geleni yapıyor 😍

Hkose_972 iyiymiş eğer devlet hastanesi yapmazsa detaylı ultrason Erdek’te bir deneyeceğim yaparlar mı yoksa gidebilirim dediğiniz doktora

Soni Canım birden çok seçenek vardı, Can hastanesinde yaparsan mesela 6500 e geliyordu. Onun haricinde medikal kent egepol hastaneleri var

Ezgi-ceren muayene ücreti ve sezaryen için fiyatlar nelerdir peki?? Ben de doktorumdan memnun değilim ve 26. Haftada ortada kaldım resmen

Türkiye gazetesi hastanesi Ayşe Solaroğlu na giden var mı ???’ Çok övdüler kendisini