AHBK41 ya aslında Funda hanım hep bir operasyona gidiyor acilen o yüzden bekliyoruz ben o yüzden öğleden önce gitmeye çalışıyorum, 1den sonra ne olcağı hiç belli olmuyo hemde o bekleme alanı pazar yeri gibi boğulasım geliyo😂

Sheymaa ben iki buçuk sene önce doğum yaptım gayet ilgililer şimdi tekrar oraya gidiyorum 1 temmuz doğumum olacak içim rahat hastane olarak 🥰

Senaakmkc sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun,hayırlı evlat olsun inşallah☺️

Deletedmom281 Ankara Çankaya op.dr güler şahin 300 TL muayene ücreti. Doğumu anlaşmalı olduğu hastanelerden birinde yaptırıyor.cok.memnunum 2 sene önce de ona gittim özel koru Hastanesi’nde epidural normal doğum yaptırdı. 4600 ödedik bu sefer de orda düşünüyorum.

As-li-93 merhabalar doktorunuzdan memnunmusunuz bende Sedef hanıma gidiyorum ☺️

Medicalpark İstinye üniversite hastanesi Gaziosmanpaşa / Emrah Kızıldağ. Doktorumdan çok çok memnunum. 7.900₺ ye doğum sigortası almıştım . Bütün kan tahlillerim ,kontrollerim , istenilen testlerim , doğum herşey dahil .

Zeyno99 bende Boluluyum da Ankara’da oturuyorum orda mı doğumu yapsam diye düşünüyorum 😉☺️😂

HafsaRumeysa
          Bende Bağcılar medilife sema yılmaz a gidiyorum sigortalı 75 TL emniyet indirimiyle 62 tl geçen arkadaşım doğum yaptı 800 dedi normal doğuma ama ben ücretini sormadım siz normal doğum ücretini biliyor musunuz?

Özel Kocaeli Hastanesi Hilal Bayram’a gidiyorum. 120 lira muayenesi. 2750-3000 gibi bi doğum ücreti var sanırım

Cansummm aman Allahım şok oldum bu fiyatlar nedir böyle 😲 parasını savurmak isteyen buraya gidiyor heralde gerçekten çok abarti ve gereksiz çok çok iyi Doktorlar var zaten daha uyguna 🤷 ( cansu hanım sizi kastetmiyorum 😊)

elisas-mom ah canım sana iyi demiş sağolsun vallahi bana onu bile demedi soru bile sordurmadan kan ver sonuçlar çıkınca gel o kdar 😂 aman şikayet olsak nolucak ki devletin memuru hiç bişey olmaz 🤷🏼‍♀️ Kesinlikle ayda bir kere 100 tl nelere vermiyoruz bebeklerimize feda olsun valla.

Mevaninannesi21 canım ben de yeni hamileyim. Geç döllenme olduğu için henüz kalp sesi duyamadık allah’ın izniyle 2 hafta sonrasına randevum var. Ama ben kuzenımın tavsiyesiyle gittim. o 2 çocuğunu da orada doğurdu. Çok şeker ilgili bi doktor. Ve sevildiği için randevuları hemen doluyor. özel Güngören hastanesi randevu yazdığın zaman zaten sadece hatice hoca için randevu sistemi var. bi bakarsın :) memnun kalırsın mutlaka