Kızlar ben almanyadayım da burda mesela ultrasona giriyorum bidaki randevuda girmek istiyorsan ücretli oluyor Türkiye’de var mı öyle bişey 32 haftalık oldum yani sık gitmem lazım her gittiğimde para mı verecem
📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Pelin55 Sağlıcakla kucağınuza alırsınız inşallah.. Bülent bey den hep çok olumlu bahsetmişkerdi.. Ben de o hastahabeye gitmek istiyorum ama kararsızım.. çeşitli bahanelerle hemen sezeryan e yönlendşren bi dr a denk gelnekten korkuyırum.
Batman Medicalpark, Kemal Coşkun Muayene ücreti indirimli 103 lira. We çok ama çok memnunum 😊😊
Deletedmom281 mersin silifke özel olbamed hastanesi doktorumuz Mehmet Toyaksi muayene ücreti 80 ti normal dopum 1000 tl sezeryan 1500 tavsiye ederm fiyatlarıda çk uygun
Deletedmom281 Acıbadem Maslak Hastanesi. Dr.Esra Özbaşlı nın takibindeyim. Mükemmel bir doktor ve insan. Kesinlikle tavsiye ederim. Fiyat pahalı. Özel sağlık sigortalarıyla anlaşmaları var kurumun. Özle sağlık sigortam olduğu için az ödüyorum muayenelere. Normal muayene 500 civarı diye biliyorum
Deletedmom281 Sakarya özel Beyhekim hastanesi / Dr. Ertan Çelik / eşimin sendika üyeliği olduğu için muayene ücreti 102 TL / doğum ücreti 2500 TL 😊
Ben Yalova ‘da Özel aktif hastanesinde Aybala hanıma gidiyordum. Ancak ailem Denizli’ de olduğu için doğum için Denizli’ye geldim. Op. Dr. Habip Evren Ceylan’a gidiyorum. Muayene ücreti 170 TL. Aşırı memnunum. Aşırı ilgili ve güler yüzlü bir doktor. 36.haftamdayım. Doğum için Denipol Hastanesi’ni düşünüyorum. Sanırım o da 2500 TL sezeryan için.
Yeterdemirok skrallaha hastanede iki tane mi hatice adında doktor var çünkü bazı yerlerde hatice şenel bazı yerlerde h.yalcinkaya diye okuyorum 🙈 randevu alırken ne dememiz gerekir gitmeyi düşünüyorumda 🤭
bitlis tatvanda oturan varmı tatvanda yaşıyorum ama hastane fiyatlarını bilmiyorum yeni taşındık bilgisi olan varmı
Edamutlu bende pendik medicalpark’a Bahar Ergen hocaya gidiyorum cok enerjik guler yuzlu memnunum.Ozel saglik sigortasi oldugu icin ben muayene ucreti sadece 15 tl veriyorum ama dogum cok pahali geldi bana da.Normal 7500 sezeyan 8000 dediler
Sevgiarf
💫 Burada da şu var özel hastaneye 10 gün içinde tekrar gidersen herhangi bir ücret ödemiyorsun ne muayeneye ne de usg ye. 10 gün dolduktan sonra gelmek istersen eğer randevu alıp muayene ücreti veriyorsun içine usg falan da dahil zaten.
🌸Birde bu genelde doktorun insiyatifinde olan bir şey. Mesela benim doktorum çok kez bizden herhangi bir ücret almadan muayene edip, nst, usg falan çekti.
Deletedmom281 Alman doktor hayatta yapmaz onu 10 gün yine iyi ben 4 bazen 5 haftada gidiyorum kabul etmiyor
zynb_ozkn
💁♀️2-3 kez yaz bunu illaki gören olup giden varsa yazarlar🌺
Deletedmom281 Rize merkez de Elif yurtsever cok iyi bir doktor ücret 250 tl 😊
Deletedmom281 esenler medipol
NUR CANSU YILMAZ doktorum ve cok sevıyorum cidden kendisini.Muane ucret 150tl ama ben ulaşım personeli olsugum içi. %50 indiirmim var
normal doğum 2050
sezeryan 3000
ama keyfe sezeryan olursanz 5650 tl
Deletedmom281 istanbul/sultangaZi bahat hospital muayene 85 Tl ssk’lı fiyatı normal 100 Tl normal doğum 1.800 sezaryen 2.400