- Düzenlendi
Deletedmom281 Medipol Koşuyolu - Suna Kabil Kucur. 225 TL veriyoruz.
Deletedmom281 Medipol Koşuyolu - Suna Kabil Kucur. 225 TL veriyoruz.
Ankara Liv, doğum paketi 9250
İstanbul Fatih Özel Bir Hastanemi Desem Hastane Değilde Hastane Gibi Bir Yer Yapmışlar Doktor Ahmet Yarangümeli Muayene Ücreti 50 Lira Muayenelere Oraya GidiyorduM eşimin fazla durumu olmadığı için devlette Doğum yaptım ilkinde oyle oldu ikincisinde kismetse ozelde insallah
Deletedmom281 muayene 55 TL. Normal 1500 sezeryan 2000 TL ben sezeryan yapıcam. Zaten bu özele de 3 kez gittim doğuma gidicem sadece 🤣
Çamlıca ist Medipol hastanesi muayene 125 (100 dü)oldu Hüsniye Sedef Binöz doktoru
m çok profesyonel ve sakin birisi çok memnunum boyunda kordon cıkmasına rağmen hemen sezeryane kaçmak isteyen kolaycı doktorlardan değil. Ben hastaneyi de beğendim 1750 mnormal 2500 de sezeryan bence hastanenin fiziki ortamı ve perspnel kalitesine göre cok iyi bi fiyat.
Deletedmom281 İstanbul Maslak Acıbadem- Perinotoloji uzmanı Prof Dr İbrahim Bildirici- muayene ücreti 1150 TL- normal doğum 15000, isteye bağlı sezaryen 18000 TL. ( hastanenin SGK anlaşması yok bu yüzden genel olarak pahalı bir hastane ama özel sağlık Sigortam var bu yüzden muayenelere 150-200 TL birşey ödüyoruz limitsiz doğum poliçem olduğundan da ne tür doğum yaparsam yapayım ücret ödemeyeceğim hepsini özel Sigortam karşılayacak)
@NaimeYilmaz
@adm
🌺 Sabitler misiniz 🌼
Deletedmom281 yorumları okuyunca ağzım açık kaldı ne kadar pahalı çorum merkez özel elit park hastanesi muayene 95 sezeryan doğum 2200 doktorum Fatma emrali çok memnunum
Pelin55 pelin hanım hangi dr a gidiyorsunuz? Tavsiye eder misiniz. Hastahaneyi de dr u da
Defnemervee
🔅 Küçük şehirlerde fiyatlar saha makul oluyor ama büyükşehirler de fiyatlar Malesef bu şekilde. Aynı hastane içinde doktordan doktora bile muayene ve doğum ücreti değişiyor. 🤷♀️
💫 Herkes için hamileliği doğumu özeldir ve o süreci en güzel şekilde geçirmek ister. Keşke özellerde sabit fiyat olsa da her kadın hamilelik ve doğumunu pamuklara sarılarak, özenle ihtimamla geçirse . . .🌺
Kanatlarimvarruhumda dogum icin geldim canim benim ilk defa bulent sürücüye gittim ama cok ilgisizdi hastasi olmadigim için sanirim haftaya tekrar kontorlum var bu sefer lale çetine gitmek onda devam etmek istuyorum cok olumlu konusuyor herkes lale hoca icin☺️
Deletedmom281 Atakent Acıbadem hastanesine gidiyorum 69 TL muayene doğum ücretsiz özel sağlık sigortam var çalıştığım kurumdan
Deletedmom281 Tekirdağ çerkezköy özel irmet hastanesine gidiyorum. Doktorum İlke Topdağ Altındağ. Muayne ücreti 110 lira. Doğum ücreti şuan ne durumda bilmiyorum 2 sene önce ayni hastanede ayni doktorumda doğum yaptım o zaman normal doğum 1500 sezeryan 2000 liraydı :)
Merve612506
🌺 Bende Diyarbakır Dicle Memorial de yaptım hem doğumu hem gebelik takibini resmen insanı pamuklara sarıyorlar o kdar ilgililer ki anlatamam. Doktorum hele mükemmel birisi 👌 Bize bir abi bir baba oldu hala da görüşürüz doktorumla
Deletedmom281 İzmir ♥️ DR Hasan Ulaş Başyurt muayene ücreti 300 TL. Çok güleryüzlü ilgili her dakika ulaşabileceğiniz, her türlü testin yapıldığı (detaylı usg dahil) bir muayenehane. Ordan oraya gezmek zorunda kalmıyorsunuz, çok memnunum tavsiye ederim özellikle riskli gebelikler üzerine çok iyi 🙏🏻
Ben Istanbul’da Tuzla Okan Üniversitesi hastahanesine gidiyorum doktorum Cihan Karadağ. Kesinlikle tavsiye ediyorum kendisini. Vizite ücreti 300 TL, nst 50 TL. Doğum paketi de normal doğumda 4300 lira, sezaryen 4700 lira. Bu fiyatlar paket sadece ekstra epidural vs masrafı var; o da 500 lira.
Çok memnunum doktorumdan da, hastahaneden de valla. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.