📍Gittiğiniz Hastane / Doktor / Muayene ve Doğum Ücreti Nedir ?
Deletedmom281 başkent hastanesi muayene 150 normal doğum 1000
sezeryan 1500
özel oda 600 tl 😊
Linababy merhaba aynı doktora gidiyormuşuz bnde mehtap hanıma gidiyorum ama doğum ücretlerini hiç sormamıştım daha önce
aser_cgnfrkn fiyatı ne kadar ki canım ?
Edamutlu Canım hangi doktora gidiyorsun ? Bende Silivri Medical Parka gidiyorum fümeral hanıma normal doğum sezeryan doğum ikiside tek fiyat 2750 TL
Deletedmom281 AĞZIM AÇIK OKUDUM ÜCRETLERİ 280,350,400 TL MUAYENE ÜCRETİMİ OLUR? Hadi ONU GEÇTİM 8 BİN 10 BİN 15 BİN 20 BİN DOGUM ÜCRETİ NEDİR SAÇMALIKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL O PARALARI VERİCEKLER VARSA BEN 105 TL MUAYENE OLUYORUM 2 BİNDE DOGUM ÜCRETİ ALLAH HERKESİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN NE DİYİM SIRF NERDE DOGUM YAPTIN DİYE SORANLARA ŞU HASTANEDE DEMEK İÇİN O PARALARI ÖLSEM VERMEM DOLANDIRICILIKTIR BU :) NEYSE HERKESİN KENDİ BİLECEGİ İŞ ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BEBİŞLEREDE SAGLIK VERSİN😚
Deletedmom281 Taşındıktan sonra Beylikdüzü’nde Medicana’da Yıldız Hanım’a gidiyorum. Muayene ücreti 202 TL, normal doğum 8.000-8.500 TL arası dendi epidural istersem 1.500 TL ekstradan; sezeryan 10.000 TL + epidural istersem 600 TL ekstradan dendi en son pazartesi görüştüm.
Deletedmom281 Gaziantep Deva Hastanesi Cevdet öksüzler 🙂 fiyatları EGM personellerine göre yazıcam diğerini tam bilmiyorum 🤷♀️🙆♀️ muayene ücreti 15 Tl di spinal sezeryan oldum tek kişilik vip odada kaldım 1800 Tl ödedik… 🙆♀️💕🙂 Ha doktorumdan memnun kaldım çok şükür 🤲🤲
Mry02 seval sarıaslana gidiyorumşimdilik memnunum herseyi sormadan söylüyor sakacı tatlı bi yanıda var rahatım yanında lakin doğuma o gün nöbetci olan doktor giriyormus bu yüzden genesisi degiştirmek istiyorum
Ozgecetindag hislerime tecrüman oldunuz ama ankara istanbul öyle malesef
Aysel-liliane
burda verilen fiyatlar hepsi özel hastanelere ait. Devlette ücretsiz. Yurtdisinda ki bir cok ulkede aylık zorunlu sigorta ödüyorsun, o yüzden gittiğin hastanede doktorda para ödemiyorsun. Sistem biraz farklı kıyaslanamaz. Yardımcıda pek olmuyor, hangi ülkeden bahsediyorsun bilmiyorum ama faydalandığın hizmetide bal gibi ödüyorsun.
Ezgiserc memnun musunuz ilk kontrol için gitmek istiyorum
Ankara TOBB ETÜ hastanesi 8000 TL ye doğum paketine anlaştık muayene ücreti 350 doçent doktor Mehmet Fırat mutlu
balperisi_71 gerçekten o paralara yazık 1000 tl ye dogum yaptıran mükemmel doktorlarda var devletdede aynı şekilde var fakat devlet hastaneleri beynimize kötü kazındıgı için özellere gidiyoruz ama özelde olsa o fiyatlar cok cok gereksiz onun yerine o parayı bebegine gelecek birikimi yaparsın yada ne biliyim bu kadar paranız varsa dısarda bi ekmeğe muhtaç yüzlerce cocuk bebek var onlara yardım edersiniz yazık günah 10 bin üstü doguma verilecek paralara
Sakarya da medar hastanesin de muayene ve dogum ucreti ne kadar bilgisi olan var mi acaba ?
Mevaninannesi21 zorunlu 2.500 istege baglı 5.500
Betuldefnem hangi dr muayene oluyorsunuz memnun musunuz normal doğum ücreti güncel fiyat mı baya uygunmuş