Merve1656 Ben 13. Haftamda hissetmeye başladım patlamış mısır gibi karnında atmaları bi hafta arayla hissettirdi sonrasında 18. Haftamdayım her gün hissediyorum birileri konuşurken genelde oynuyor ilk gebeliğim bu arada 😁🙈
Bebiş hareketleriii
Iimran hahaha🤣🤣
MahurunAnnesi masallah 😍 demekki erkenden hissedenleriz biiiz 😊
Merve1656 20 25 gram kadar bir bebek hissedilemez tekme atmıyorsa bile hissedilemez gazdır yani başka bir açıklaması yok bebek hareketleri net hissedilir ayırt edilebilir
Gulanelis valla 3.gebeligim 16 hafta oldugumdan beri hissediyorum 2.dede oyleydi zayif oldugum icin olabilir belki oyle cok hissetmiyosunda pit pit biseyler oluyo bagirsakla onu ayirt edebiliriz yani bi de tek tarafta olunca anliyo insan @Merve1656
Gulanelis 15 16 haftalik bebek 100 150 grm filan oluyo bu arada 😁
Merve1656 maalesef öyle hatta 20.haftaya gel sende kendine gülersin tühhh dersin yanlış hissetmişim ama sen kendini inandırmışsın zaten neyse sordun cevapladık
eymenhumeyra arkadaşa dipnot geçtiğiniz için çok teşekkür ederim ☺️😘
eymenhumeyra 100 150 gram olunca maç yapar içerde sende haklısın
Gulanelis bu şekilde cevaplamayin lütfen madem laf sokarak yada kabaca cevaplar vericeksiniz siz çok yanlış yerdesiniz.
Merve1656 laf mı soktuk inanmıyorum gerçekten yorumumu bir daha gözden geçirin laf sokma kısmı neresi söyleyin
Gulanelis uslubunda masallah cok guzel duzgun okuda oyle cvp yaz macmi yapiyo dedik pitpittan anladigin buysa 🙄
eymenhumeyra neyse size ne desek anlamıyorsunuz cidden
Merve1656 cvp vermeye degmez bence uslubu yanlis zaten sanki doktor kendisi ne hissettiysek onj diyoruz biz
Gulanelis bu şekilde cevaplar vericeksiniz eğer sorumu üstüne alınma senin gibi bilipde Küçüksiyerek cevap veren annelere değil bilipde yardımcı olmak istiyen annelereydi benim sorum. İyi günler size.
eymenhumeyra o kadar hareketli bebeklerimiz olduğuna inanmış ki maç yapıyor diyor dediğin gibi cevap vermeye değmez boşverek
eymenhumeyra hahahahah 🤣🤣🤣 arkadaşlar gerçekten çok komiksiniz siz simdiden hareket mi değil mi derdine değil bebeğinizin kaç gram aldığının derdine düşün gerçekten 18 ila 20.hafta arası hissedeceksiniz inşaallah Allahın izniyle .
Gulanelis 3.gebeligim diyorum hareketi bilirim hehrlde dimi selametle 😊