Merve1656 laf mı soktuk inanmıyorum gerçekten yorumumu bir daha gözden geçirin laf sokma kısmı neresi söyleyin

Gulanelis bu şekilde cevaplar vericeksiniz eğer sorumu üstüne alınma senin gibi bilipde Küçüksiyerek cevap veren annelere değil bilipde yardımcı olmak istiyen annelereydi benim sorum. İyi günler size.

eymenhumeyra o kadar hareketli bebeklerimiz olduğuna inanmış ki maç yapıyor diyor dediğin gibi cevap vermeye değmez boşverek

eymenhumeyra hahahahah 🤣🤣🤣 arkadaşlar gerçekten çok komiksiniz siz simdiden hareket mi değil mi derdine değil bebeğinizin kaç gram aldığının derdine düşün gerçekten 18 ila 20.hafta arası hissedeceksiniz inşaallah Allahın izniyle .

Merve1656 Ola bilir canım.Bi arkadaş yazmış 20 haftada net anlaşılır zaten sende tekmeliyor demiyorsun ki.Damar gibi atiyor diyorsun.Bende bebişimi 16+2 de hiss etmeye başladım kelebek uçuşuyor sanki damar gibi atiyordu

Gulanelis bebeğimizin kaç gram olduğunu sağlığını bildigimiz için sen dert etme canım. Size cevap vermek istemiyorum gerçekten iyi günler demiştim en son?

Merve1656 18.haftada pıt pıt şeklinde hissetmeye başladım ama daha öncelerde karnımda bişeyler kımıldıyordu ama bağırsak olduğunu biliyodum 🤗şimdi 21+4 baya tepikliyor kızım 😂

Benim de 3. Gebeliğim 14 haftanın içindeyim ve bende uzanıp ayaklarımı yükseğe kaldırınca hissediyorum içinde minik minik kıpırdamalar diğer gebeliklerimde bu kadar erken hissetmemiştim bunda erken oldu ama hissediyorum

Merve1656 Ben ilk 14 haftalıkken hissettim. Banada çok erken 20. Haftadan önce hissedemezsin denildi. Gazdır o gaz dediler ama kendi gazımın nasıl olduğunu bilemezmiyim 😂 yumuşak karın sert karın gibi bir şeyde yok. Her hamilelik farklıdır diyoruz. Hissettiğin hareket bebişin bence 😍 benimde kasığımda seğirme gibi olmuştu. Şimdi 32 haftalık ve hiç durmuyor. İnşallah sende bu haftalarda daha da mutlu olacaksın hareketlerinden 😉

Merve1656 olabilir bende ilk oyle başladım 17. Haftamda segerme gibi istikrarlı devam etti ama hergun öyle anladım birgün olup bitmedi 😊

Merve1656 bende ikinci gebeligim suan 16 haftaligim ve inan bana bende hisseidyorum bagursak hareketi diyolarda bu bagirsak sadece gobek cevremdemi hareketlerini hissettorir anlam vermeiyorum doktorumda onayladi evet dogru dedi kizimdada 16 da hissettim 18 de net vuruyodu anliyo insan bebek olup olamdgini 20. Haftada kizim kipir kipirdi bebekten bebege annexen anneye degisiyo