Merve1656 maalesef öyle hatta 20.haftaya gel sende kendine gülersin tühhh dersin yanlış hissetmişim ama sen kendini inandırmışsın zaten neyse sordun cevapladık
Bebiş hareketleriii
eymenhumeyra arkadaşa dipnot geçtiğiniz için çok teşekkür ederim ☺️😘
eymenhumeyra 100 150 gram olunca maç yapar içerde sende haklısın
Gulanelis bu şekilde cevaplamayin lütfen madem laf sokarak yada kabaca cevaplar vericeksiniz siz çok yanlış yerdesiniz.
Merve1656 laf mı soktuk inanmıyorum gerçekten yorumumu bir daha gözden geçirin laf sokma kısmı neresi söyleyin
Gulanelis uslubunda masallah cok guzel duzgun okuda oyle cvp yaz macmi yapiyo dedik pitpittan anladigin buysa 🙄
eymenhumeyra neyse size ne desek anlamıyorsunuz cidden
Merve1656 cvp vermeye degmez bence uslubu yanlis zaten sanki doktor kendisi ne hissettiysek onj diyoruz biz
Gulanelis bu şekilde cevaplar vericeksiniz eğer sorumu üstüne alınma senin gibi bilipde Küçüksiyerek cevap veren annelere değil bilipde yardımcı olmak istiyen annelereydi benim sorum. İyi günler size.
eymenhumeyra o kadar hareketli bebeklerimiz olduğuna inanmış ki maç yapıyor diyor dediğin gibi cevap vermeye değmez boşverek
eymenhumeyra hahahahah 🤣🤣🤣 arkadaşlar gerçekten çok komiksiniz siz simdiden hareket mi değil mi derdine değil bebeğinizin kaç gram aldığının derdine düşün gerçekten 18 ila 20.hafta arası hissedeceksiniz inşaallah Allahın izniyle .
Gulanelis 3.gebeligim diyorum hareketi bilirim hehrlde dimi selametle 😊
eymenhumeyra selametle canım🤗
Gulanelis bebeğimizin kaç gram olduğunu sağlığını bildigimiz için sen dert etme canım. Size cevap vermek istemiyorum gerçekten iyi günler demiştim en son?
Merve1656 Verme canım işine gelmiyorsa verme zaten iyi günleeer sağlıcakla 😚😚
Gulanelis hadi tatlım sağlıcakla
Merve1656 18.haftada pıt pıt şeklinde hissetmeye başladım ama daha öncelerde karnımda bişeyler kımıldıyordu ama bağırsak olduğunu biliyodum 🤗şimdi 21+4 baya tepikliyor kızım 😂
Benim de 3. Gebeliğim 14 haftanın içindeyim ve bende uzanıp ayaklarımı yükseğe kaldırınca hissediyorum içinde minik minik kıpırdamalar diğer gebeliklerimde bu kadar erken hissetmemiştim bunda erken oldu ama hissediyorum
Merve1656 Ben ilk 14 haftalıkken hissettim. Banada çok erken 20. Haftadan önce hissedemezsin denildi. Gazdır o gaz dediler ama kendi gazımın nasıl olduğunu bilemezmiyim 😂 yumuşak karın sert karın gibi bir şeyde yok. Her hamilelik farklıdır diyoruz. Hissettiğin hareket bebişin bence 😍 benimde kasığımda seğirme gibi olmuştu. Şimdi 32 haftalık ve hiç durmuyor. İnşallah sende bu haftalarda daha da mutlu olacaksın hareketlerinden 😉