Merve1656 18.haftada pıt pıt şeklinde hissetmeye başladım ama daha öncelerde karnımda bişeyler kımıldıyordu ama bağırsak olduğunu biliyodum 🤗şimdi 21+4 baya tepikliyor kızım 😂

Benim de 3. Gebeliğim 14 haftanın içindeyim ve bende uzanıp ayaklarımı yükseğe kaldırınca hissediyorum içinde minik minik kıpırdamalar diğer gebeliklerimde bu kadar erken hissetmemiştim bunda erken oldu ama hissediyorum

Merve1656 Ben ilk 14 haftalıkken hissettim. Banada çok erken 20. Haftadan önce hissedemezsin denildi. Gazdır o gaz dediler ama kendi gazımın nasıl olduğunu bilemezmiyim 😂 yumuşak karın sert karın gibi bir şeyde yok. Her hamilelik farklıdır diyoruz. Hissettiğin hareket bebişin bence 😍 benimde kasığımda seğirme gibi olmuştu. Şimdi 32 haftalık ve hiç durmuyor. İnşallah sende bu haftalarda daha da mutlu olacaksın hareketlerinden 😉

Merve1656 olabilir bende ilk oyle başladım 17. Haftamda segerme gibi istikrarlı devam etti ama hergun öyle anladım birgün olup bitmedi 😊

Merve1656 bende ikinci gebeligim suan 16 haftaligim ve inan bana bende hisseidyorum bagursak hareketi diyolarda bu bagirsak sadece gobek cevremdemi hareketlerini hissettorir anlam vermeiyorum doktorumda onayladi evet dogru dedi kizimdada 16 da hissettim 18 de net vuruyodu anliyo insan bebek olup olamdgini 20. Haftada kizim kipir kipirdi bebekten bebege annexen anneye degisiyo

Tukec

Tukec bu cevaplardan sonra iyice emin olduum çok teşekkür ettim😍😊

Iimran tekme atmasından bahsetmiyoruz keske okusanızda öyle yazsnz hayır anlamadm neyin cekememezligi ben cok erken hissettm sen gec hissetiysen o senin problemin herkes sen degil canimm.👍😉

Gulanelis siz 18 ve 20 haftada tekmeyi hissedin şu bilgisiz hallerinz fesat hallerinz yok mu gercekten burdan bakilinca zavallisn sana burda 18 20 haftayı sormadılar tekmeyide sormadılar sanane cocuklarmzn gramından senin psikolojin mi bozuk sarmaya yer mi arıyosun bilmiyorsan cahil beyinsz fikirlerini al ve uzaklas.😂😂😂😂😂😂😂😂

Gaz ile bebeğin atışları farklıdır hala iddia ediyorsunuz olabilir kişiden kisiye değişebiliyor imkansiz diye birsey yok hamilelik herkeste Farklıdır sizde hissedilmiyosada problem yok doktorlarin net zamani 20. 24. Haftaları kasmaya gerek yok 😇

Merve1656 canım aynı şey bende de oluyor arada sırada 14.haftamdan beri. Hani gaz felan diyorlar ya ayıptır söylemesi benim gebelik öncesinde de hep gaz problemim vardı ilaç felan alıyordum gaz sıkışmasından kaynaklı. İlk defa bu tarz şeyler hissediyorum yani. Hatta bugünde sabah kahvaltıdan sonra sanki bi ordan oraya bi kayma gibi bişi hissettim dediğim gibi çok nadir hissediyorum ben. 15+5 haftadayım bilmiyorum artık nedir 😊

ayazmoms41 direk aklıma benim bebek hareketleri geldi çünkü 13. Haftada bile hisseden varsa bizim de hissetmemiz normaldir diye düşünüyorum 😊

Merve1656 kesinlikle öyle ben zannetmiyorum yani bağırsak hareketi bu şekilde olmuyor çünkü 😊

Babyy1S bana sen diye hitap edemezsiniz sizin canınızda değilim size noluyor ki atladınız arkadaşın bebeğini niye çekemiyim doğurdum ben. İster erken hissedin ister doğurana kadar hissetmeyin ama 20. Haftaya kadar günlük takip edebileceğiniz kadar hissetme olmaz olamaz. Çook sayıda yazı ve makale var bu konuyla alakalı👍🏻Bu arada tüh bebeğimin hareketini geç hissetmem benim problemim benden kaynaklı çünkü komiksiniz😂🤦🏼‍♀️

Merve1656 bende 16. Haftamda ilk hissetmiştim ilk gebeliğim ve evet damar atması gibidir olabilir. Sonrada hiç durmadı zaten rutin olarak öyle devam etti. Bikaç gün daha tekrarlarsa bilin ki odur

Merve1656 ilk gebeliğim ve 11.haftamda hissettim gözünaydın çok güzel bir his bebiş büyüdükçe artacak hareketler 😍

Iimran kaç tane doğum yaptınız ilk hamileliğinizdd kaçıncı haftada hissettiniz bebeğinizi ?
            benim ilk gebeliğim 11.haftada bende damar seyirir gibi hissettim ve doktorum karın zarın ince hissedebilirsin dedi.