Selaam, bir soruyla gelicektim ben🙈 15 haftalık hamileyim iki üç gündür uzandığımda yada oturduğum da karnım böyle iki üç kere damar gibi atıyor son 2 3 gündür böyle hissetmeye başladım bebisimin hareketleri olabilir mi

Merve1656 ilk gebeliğinizse erken olduğunu düşünüyorum 20 haftayı geçince daha net anlaşıyor ve sert karından belli oluyor 15 hafta küçük o kadar sert olamaz sizin hissedeceğiniz kadar bence

Merve1656 ben 16 da hafif kayma gibi hissettim bi kac kere 19 da cılız tekme simdi 32+1 baya tekme yiyorum kıpır kıpır hep🙂

Merve1656 canm bende 13 haftalığım karnımın icindeki hareketlenmeleri hissediyorum herkes geç hissedicek diye bir şey yok kalp işte gaz dır diyenler olucaktr bunu ayırt edebilirsin heralde yani hissettigin bebegin hareketleri olabilir ama dıştan bakıldıgında hissedemezsen cok erken 😊

Babyy1S aynen hissediyorum ama karnıma bakınca görmem zaman alır biraz ☺️

Merve1656 Ben 13. Haftamda hissetmeye başladım patlamış mısır gibi karnında atmaları bi hafta arayla hissettirdi sonrasında 18. Haftamdayım her gün hissediyorum birileri konuşurken genelde oynuyor ilk gebeliğim bu arada 😁🙈

Merve1656 20 25 gram kadar bir bebek hissedilemez tekme atmıyorsa bile hissedilemez gazdır yani başka bir açıklaması yok bebek hareketleri net hissedilir ayırt edilebilir

Gulanelis valla 3.gebeligim 16 hafta oldugumdan beri hissediyorum 2.dede oyleydi zayif oldugum icin olabilir belki oyle cok hissetmiyosunda pit pit biseyler oluyo bagirsakla onu ayirt edebiliriz yani bi de tek tarafta olunca anliyo insan @Merve1656

Merve1656 maalesef öyle hatta 20.haftaya gel sende kendine gülersin tühhh dersin yanlış hissetmişim ama sen kendini inandırmışsın zaten neyse sordun cevapladık

Merve1656 laf mı soktuk inanmıyorum gerçekten yorumumu bir daha gözden geçirin laf sokma kısmı neresi söyleyin