_defnee ikinci muayeneme gitcem ona gore karar vercem:) senin de hayırlı olsun sağlıkla büyüt🌸

Scknsule pardon yazmışsın kaç haftalık yazdığını😂 sağlıkla kucağına alman dileğiyle az kalmis🙏 benimki daha çok minik 6+6:)

Liv Hospital Prof dr Turgut Var hocamı kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili herşeyi detaylı anlatır ilgilenir sormak istediklerinizi rahatça sorabilir ve yanıtlarını alırsınız çok memnunum ben 🙏🏼😇

Scknsule Ben daha yeniyim 12.haftadayız :)) evet çok sakin insani rahatlatıyor gerçekten

1Zeynep1 merhaba acaba fiyat nedir ? Dogum paketi mi aldiniz yoksa kontrol basina mi ucret oduyorsunuz ?

Memorial Hastanesi Nesrin Fener. Çok memnunum hem hastaneden hem doktorumdan. Özellikle bu pandemi günlerinde hastanenin aldığı önlemler kontrollerime de gönül rahatlığıyla gitmemi sağlıyor

Aysegul0606 a life hospıtal oskar öğütene gdiyorum kuzum suanlık memnunum instgramdan bakabilirsin cok ilgili bı doktor tam anlamıyla ıcıme sındı diyebilirim

mine-1994 Mehmet hoca 13.haftada kıza benziyor dedi ama kordon kapatıyordu.İskelet yapısına göre söylüyorum bunu dedi. 16haftada tam gördü kız olduğunu ☺️

Scknsule ayy ne güzel hayırlı olsun bizim de bu hafta kontrolümüz var da acaba söyler mi diye merak ettim 😊

Scknsule nerde doğum yapcaksınız anlaştınız mı hastane fiyatlarını merak ediyorum da