Damlaibo tam sormak istediğim doktorrr☺☺
Ankara'da doktor önerisi olanlar lütfen yazabilir mi🙏
Bende 1.5 senedir Ankaradayim. Bu sure zarfinda o kadar cok doktora gittim ki. Esim de bana keza cok secicidir. Ankara sincan lokman hekim de Irade Musagil hocam ile tanistim. Boyle bir doktor yok yani. O kadar ilgili ki arkadas gibi ultrasonda falan muane ederken ne sorsam tane tane gostererek anlatiyor. Acele etmiyor. Once sana soruyor sonra o cevapliyor. O kadar sabirla dinliyor ki bebek icin tedaviye gittigim sirada bir sorun olmadigini gördu disariya kadar elini omzuma atti odadan öyle cikardi beni. Bitanem sakin kal olmayacaj sey yok hepsi Allah tan once tedbirlendik simdi Rabbimizin iznini bekliyoruz diye konusan bi hoca. Hic unutmam bir sıkıntı yok cok sukur Allah dagina gore kar veriyor kuzum demisti❤️ cok cana yakin doktordan baska her sey kesinlikle bir kerede olsa denemenizi tavsiye ederim… 👌❤️👏👏
Aysegul0606 ben doktorumdan çok memnunum 22 haftalığım 6. Haftadan beri onunlayım doç.dr.cemil Kaya instagramdan bakabilirsin 🙂
Aysegul0606 Liv hospital nezaket Kadıoğlu
Aysegul0606 Aşkın Evren Güler kendisini Fethiye den tanıyorum Harika doktor🥰
Aysegul0606 yeni okudum canım önceki msjini tabi karar senin hangi doktor içine sınıyorsa ama bize karşı hiç öyle bir şey olmadı hatta kan testi falanda yapmadı ben takılı kalmıştım orda falan 3. Kontrolde yani 20. Haftaya yaklaşınca detaylı bakıyor cunki bebek ilk 20 hafta bir şey almıyor anneden
Hiranuuurr cok teşekkür ederim ne güzel böyle içinize sinen bir doktor bulmuşsunuz tabiki bakıcam bnde.. not alıyorum hepsini🙏😊💕
Ben Liv Hospital de Dr. Elif Didem Ulusoy çok memnun kaldım herşeyimle ilgilendi her saat sorularıma cevap verdi doğumum da hamile dönemin de hep yardımcı oldu rahatlattı ve hastane zaten otel gibiydi her yer çok güzel ve tertemiz
- Düzenlendi
Aysegul0606 3 kez gittim hep aynıydı canım artık bende ayak uyduruyorum hemen bütün sorularımı sorup hızlı hızlı geçiyorum çok yoğunlar gerçekten o yüzden bişey diyemiyorum ama ilk doğumumda yine başka bir kliniğe gidiyordum orda en az 1 saat geçiriyorduk ultrason oturup konuşma falan Sohbet havasında oluyodu dediğim gibi işlerinde iyi olsunlarda gerisi çokta mühim değil bakalım biz normal doğum deneyeceğiz ilk doğumum sezeryandı
Aysegul0606 medicana faika Ceylan çifti birtanedir kendisi
TugceBahadir Teşekkürler hemen bakiyorum🌸
Ellosluk Çok teşekkür ederim🙏
ElifPek okurken bna ferahlık geldi😊 teşekkür ederim🌸
_defnee şu an için ona gdiyorum bi muallakta kalmıştım😊
Drryy teşekkür ederim araştırcam kendilerini🌸
Hatice23E bu şekilde devam edecek diyosun yani..çok zor karar vermek gerçekten.. kesinlikle işinde başarılı ona katılıyorum…senin 2.doğumun olcak masallah🧿 Allah yardımcın olsun canim🌸
Mehmet Erdem’e gidiyorum çok memnunum merhamet dolu bi doktor yeri çukurambarda
mine-1994 mehmet erdem ahmet erdem ikizlerden mi bahsediyosun acaba:) sakıncası yoksa ne kadardı doğum paketi😊
Aysegul0606 Hiç kalma valla Ankaralılar çok şanslı burdan bile gitmeyi düşünmüştüm ama olmadı virüs falan yeni Doğum yaptım.