Gozdefidan kac haftalik sizin minnos 🌸 biz 36 olcaz az kaldi🙈
Ankara'da doktor önerisi olanlar lütfen yazabilir mi🙏
Hatice23E inşallah canim😊
Aybarss teşekkür ederim bakcam🙏🌸
Miniminikuss Çok sağ ol canım bakayım insta dan😊
Gozdefidan bende sevgi hocaya gidiyorum 👋👋
Selingrms Aslıhan Hoca candır diyosun😊
Scknsule Evet o zamana değişir belki geçen sene tobb da yaptırıyordu :)) hayırlısı olsun sağlıkla gelsin yavrunuz inşallah teşekkürler bilgi için 😊
Aysenuryk biz daha küçüğüz 15 olacağız 2gun sonra, ❤️
Esila300920 canımız sevgi hocamiz ❤️
Gozdefidan oh masallah rabbim saglicakla kavusmayi nasip etsin 🌸
Elmaveannesi Canım doğum paketi aldım 6800 lira tam fiyatı biz ikili tarama testini yaptirmistik çünkü onu düştüler sadece bu fiyata geldi
Aysenuryk amin canım. Rabbim tum anne ve bebisleri saglikla kavuşturun
ceren63 doğum paketini memorial 8 bin olarak belirledik bütün muayeneler içine dahil bu fiyatın sezeryan normal farketmiyor istersenizde epidural olabiliyorsunuz oda fiyata dahil koru 7.500 paket fiyatı ama çiğdem hoca şu zamanda biraz yetersiz kaldıklarını söylüyor
Mrl06 merhaba Aslıhan hocanın doğum paketinde herşey dahil mi ayrıntılı ultrason dışarıdan mı yapılıyor kendisi mi alıyor ona göre ben de gitmeyi düşünüyorum da
Meltem0660 hiçbir bilgim yok o konuda çünkü hoca baktı hiçbir sorun yok bence ayrıntılıya gerek yok dedi. Kendisi anlattı işte kolu bacağı parmakları falan diye iç organlarını gösterdi :) zaten acaip güvendiğim için ne derse o 😊
Aysegul0606 muayene ücretleri nasıl bilginiz var mı
Aysenuryk bir şey sormak istiyorum ben de sevgi hocaya gidiyorum 18 haftalık gebeyim ve paket almıştım ilk muayenemden sonra.Şu ana kadar sanıyorum 5 defa gittim ve her defasında yeni karşılaşıyor gibi davranıyor.Bu durum da beni acaba doktor değiştirsem mi diye düşünmeye sevk etti.Sizin bu konuda ne gibi bir öneriniz olur acaba?