1Zeynep1 merhaba acaba fiyat nedir ? Dogum paketi mi aldiniz yoksa kontrol basina mi ucret oduyorsunuz ?

Memorial Hastanesi Nesrin Fener. Çok memnunum hem hastaneden hem doktorumdan. Özellikle bu pandemi günlerinde hastanenin aldığı önlemler kontrollerime de gönül rahatlığıyla gitmemi sağlıyor

Aysegul0606 a life hospıtal oskar öğütene gdiyorum kuzum suanlık memnunum instgramdan bakabilirsin cok ilgili bı doktor tam anlamıyla ıcıme sındı diyebilirim

mine-1994 Mehmet hoca 13.haftada kıza benziyor dedi ama kordon kapatıyordu.İskelet yapısına göre söylüyorum bunu dedi. 16haftada tam gördü kız olduğunu ☺️

Scknsule ayy ne güzel hayırlı olsun bizim de bu hafta kontrolümüz var da acaba söyler mi diye merak ettim 😊

Scknsule nerde doğum yapcaksınız anlaştınız mı hastane fiyatlarını merak ediyorum da

mine-1994 lösante de yaptırıyormuş doğumları şuan ,hiç vaka yok diye. Senin doğuma kadar farklı hastanelerle tekrar anlaşırlar bence ama şuan tek seçenek orası 🙈 sekreter telefonda birine 9500 TL dedi fiyat için bı tık yüksek sanırım diğer hastanelere göre ama yapacak bişi Yok 🙄