Hatice23E bu şekilde devam edecek diyosun yani..çok zor karar vermek gerçekten.. kesinlikle işinde başarılı ona katılıyorum…senin 2.doğumun olcak masallah🧿 Allah yardımcın olsun canim🌸

mine-1994 mehmet erdem ahmet erdem ikizlerden mi bahsediyosun acaba:) sakıncası yoksa ne kadardı doğum paketi😊

Aysegul0606 Hiç kalma valla Ankaralılar çok şanslı burdan bile gitmeyi düşünmüştüm ama olmadı virüs falan yeni Doğum yaptım.

Aysegul0606 doğum paketi var mı bilmiyorum ama 500tl muayene ücreti var,bir sonraki kontrolde vermiyorsun.

_defnee ikinci muayeneme gitcem ona gore karar vercem:) senin de hayırlı olsun sağlıkla büyüt🌸

Scknsule pardon yazmışsın kaç haftalık yazdığını😂 sağlıkla kucağına alman dileğiyle az kalmis🙏 benimki daha çok minik 6+6:)

Liv Hospital Prof dr Turgut Var hocamı kesinlikle tavsiye ederim çok ilgili herşeyi detaylı anlatır ilgilenir sormak istediklerinizi rahatça sorabilir ve yanıtlarını alırsınız çok memnunum ben 🙏🏼😇

Scknsule Ben daha yeniyim 12.haftadayız :)) evet çok sakin insani rahatlatıyor gerçekten