Ankara'da doktor önerisi olanlar lütfen yazabilir mi🙏
Hatice23E aynen canım yani dediğin gbi ne olduğunu bn de anlamadim😊 dedim bu hep böyle mi devam edicek kafamda deli sorular:) sonuçta devlet hastanesine de gidebiliriz ama ilgili olsun sorularımı sorabileyim cevap alabileyim diye özeli tercih ediyorum..insta da gitmeden önce inceledim çok pratik zaten o yüzden doktor bile araştırmasına girmedim bi de dediğim gbi arkadaşım gdiyo..o gayet memnun😊
Selçuk Arslan Akay Lokman hekim çankaya daki canım. Selçuk hoca çok ilgili ve özenli . 🌸
mervearslantas Çok teşekkür ederim😊 tek tek anlatmışsın bakıcam doktora👍
Aysegul0606 ben ilk randevuma çiğdem hocaya gitmiştim oda gayet ilgilenmişti benimle daha sonra klinik açtılar orda devam etmek istersen gel demişti orda da askin hocayla tanıştık onda da diğer ilk muayenemi olmuştum ve çok ilgili şekilde karşıladı ilgilendi şuan hala gidiyorum maske filan takıyorlar ama tabi klinik yine kalabalik oluyor doğal olarak
Cansu77 maşallah seninki az kalmış 🧿 saglikla gelsin insallah👼
Cansu77 ikinci muayeneme gidicem inşallah daha iyi bir karşılama olur diyelim o zmn😊
miniceycey teşekkür ederim canım bakıcam Selçuk Hoca’ya😊
Aysegul0606 inşallah hepimizinki 😊
Aysegul0606 inşallah 🙏🏻
Medical Park Keçiören mine Gültekin calik tavsiye ederim dünya tatlısı kendisi
Evren Koçbulut doktorum medicana top memorial ile anlaşmalı yeri tunalıda memnunum araştırabilirsiniz :)
Aslıhan Yazıcıoğluna gidiyorum bende :) memnunum ve tavsiye de ediyorum
Bazen ınstagram daki gibi olmuyor orda evet güzel herşey ama gerçekte öyle değilmiş gibi bende dr araştırıyorum ankarada fatma bolkan a gitmeyi düşünüyorum çok tecrübeli bir doktor 2 sezeryan sonrası normal doğumları var. Birde memorialda nesrin fener ikizinden birisi.
Gozdefidan Çok teşekkürler😊 🌸
Cansu77 bni aydınlattın🙏
1Zeynep1 içine sinmiş en önemlisi o galiba doktor seçiminde..Teşekkür ediyorum🌸
Melekk0626 mutlaka bakıcam teşekkür ediyorum🙏😊
Mrl06 bi arkadaşım gidiyo çok da memnun ısrarla tavsiye ediyo😊 o da çok ilgiliymiş..
Aysegul0606 kesinlikle askin evren güler harika bir doktor her şeyi detaylı bir şekilde anlatıyor