Hatice23E aynen canım yani dediğin gbi ne olduğunu bn de anlamadim😊 dedim bu hep böyle mi devam edicek kafamda deli sorular:) sonuçta devlet hastanesine de gidebiliriz ama ilgili olsun sorularımı sorabileyim cevap alabileyim diye özeli tercih ediyorum..insta da gitmeden önce inceledim çok pratik zaten o yüzden doktor bile araştırmasına girmedim bi de dediğim gbi arkadaşım gdiyo..o gayet memnun😊

Aysegul0606 ben ilk randevuma çiğdem hocaya gitmiştim oda gayet ilgilenmişti benimle daha sonra klinik açtılar orda devam etmek istersen gel demişti orda da askin hocayla tanıştık onda da diğer ilk muayenemi olmuştum ve çok ilgili şekilde karşıladı ilgilendi şuan hala gidiyorum maske filan takıyorlar ama tabi klinik yine kalabalik oluyor doğal olarak

Evren Koçbulut doktorum medicana top memorial ile anlaşmalı yeri tunalıda memnunum araştırabilirsiniz :)

Bazen ınstagram daki gibi olmuyor orda evet güzel herşey ama gerçekte öyle değilmiş gibi bende dr araştırıyorum ankarada fatma bolkan a gitmeyi düşünüyorum çok tecrübeli bir doktor 2 sezeryan sonrası normal doğumları var. Birde memorialda nesrin fener ikizinden birisi.

Mrl06 bi arkadaşım gidiyo çok da memnun ısrarla tavsiye ediyo😊 o da çok ilgiliymiş..