Deniz ulaş 👍🏻☺️
Ankara'da doktor önerisi olanlar lütfen yazabilir mi🙏
Aysegul0606 bu söylediklerinde haklısın canım gerçekten ilk gittiğimde bende ne olduğunu anlamadım toplam 20 dakika falan kaldık klinikte yani sorularıma cevap bulamadım ve çok hızlı hareket ediyorlar coronaya karşı tedbir biraz az evet ama işlerinde çok çok iyiler doğum paketi fiyatlarıda uygun o yüzden devam ediyorum
Ben hrs hastanesinde Ömer altun a gittim. Hastane pandemi değil. Ama korumalı herkeste maske. Her yer dezenfektan. Çalışanlar maskeli, doktor da öyle. Ve burası pandemi olmayan Bi hastane. Hastane de temiz. Doktor da çok ilgili geldi bana. Ben beğendim. Bire bir ilgileniyor. Doğum için geldim ben buraya. Anestezi doktoru da geldi. Yapılacak her işlemi teker teker anlattı, sezeryan istediğim için anestezi şekillerini anlattı. Çocuğa yapılacak bakımın aşıların nerede nasıl yapılacapına varana kadar anlattı. Açıkçası çok ilgili geldiler bana ve hastane butik hastane olduğu için çok kalabalık değil.
Ozleeem Teşekkürler notlarıma ekledim👍😊
cennetaha Teşekkürler bakıcam😊
Aysegul0606 medikalpark kecioren e gidiyorum kesinlikle sevgi hanim❤️
Aysegul0606 çok ilgili kesinlikle tavsiye ederim 32 haftalık hamileyim 😊
Hatice23E aynen canım yani dediğin gbi ne olduğunu bn de anlamadim😊 dedim bu hep böyle mi devam edicek kafamda deli sorular:) sonuçta devlet hastanesine de gidebiliriz ama ilgili olsun sorularımı sorabileyim cevap alabileyim diye özeli tercih ediyorum..insta da gitmeden önce inceledim çok pratik zaten o yüzden doktor bile araştırmasına girmedim bi de dediğim gbi arkadaşım gdiyo..o gayet memnun😊
Selçuk Arslan Akay Lokman hekim çankaya daki canım. Selçuk hoca çok ilgili ve özenli . 🌸
mervearslantas Çok teşekkür ederim😊 tek tek anlatmışsın bakıcam doktora👍
Aysegul0606 ben ilk randevuma çiğdem hocaya gitmiştim oda gayet ilgilenmişti benimle daha sonra klinik açtılar orda devam etmek istersen gel demişti orda da askin hocayla tanıştık onda da diğer ilk muayenemi olmuştum ve çok ilgili şekilde karşıladı ilgilendi şuan hala gidiyorum maske filan takıyorlar ama tabi klinik yine kalabalik oluyor doğal olarak
Cansu77 maşallah seninki az kalmış 🧿 saglikla gelsin insallah👼
Cansu77 ikinci muayeneme gidicem inşallah daha iyi bir karşılama olur diyelim o zmn😊
miniceycey teşekkür ederim canım bakıcam Selçuk Hoca’ya😊
Aysegul0606 inşallah hepimizinki 😊
Aysegul0606 inşallah 🙏🏻
Medical Park Keçiören mine Gültekin calik tavsiye ederim dünya tatlısı kendisi
Evren Koçbulut doktorum medicana top memorial ile anlaşmalı yeri tunalıda memnunum araştırabilirsiniz :)
Aslıhan Yazıcıoğluna gidiyorum bende :) memnunum ve tavsiye de ediyorum