mine-1994 Mehmet hoca 13.haftada kıza benziyor dedi ama kordon kapatıyordu.İskelet yapısına göre söylüyorum bunu dedi. 16haftada tam gördü kız olduğunu ☺️

Scknsule ayy ne güzel hayırlı olsun bizim de bu hafta kontrolümüz var da acaba söyler mi diye merak ettim 😊

Scknsule nerde doğum yapcaksınız anlaştınız mı hastane fiyatlarını merak ediyorum da

mine-1994 lösante de yaptırıyormuş doğumları şuan ,hiç vaka yok diye. Senin doğuma kadar farklı hastanelerle tekrar anlaşırlar bence ama şuan tek seçenek orası 🙈 sekreter telefonda birine 9500 TL dedi fiyat için bı tık yüksek sanırım diğer hastanelere göre ama yapacak bişi Yok 🙄

Scknsule Evet o zamana değişir belki geçen sene tobb da yaptırıyordu :)) hayırlısı olsun sağlıkla gelsin yavrunuz inşallah teşekkürler bilgi için 😊

Elmaveannesi Canım doğum paketi aldım 6800 lira tam fiyatı biz ikili tarama testini yaptirmistik çünkü onu düştüler sadece bu fiyata geldi

ceren63 doğum paketini memorial 8 bin olarak belirledik bütün muayeneler içine dahil bu fiyatın sezeryan normal farketmiyor istersenizde epidural olabiliyorsunuz oda fiyata dahil koru 7.500 paket fiyatı ama çiğdem hoca şu zamanda biraz yetersiz kaldıklarını söylüyor

16 gün sonra

Mrl06 merhaba Aslıhan hocanın doğum paketinde herşey dahil mi ayrıntılı ultrason dışarıdan mı yapılıyor kendisi mi alıyor ona göre ben de gitmeyi düşünüyorum da