Sedacolak travel sistem bebek arabarı hem gereksiz hem ağır hem hantal anne için de kolaylık sağlayan doona tercihimiz canım bizim

Sedacolak canım bebek arabası ve çantayı trendyoldan aldım.disarida arabalar o kadar pahaliki. Ben aldığım arabadan çok memnun kaldım, keza çantanda aynı şekilde. Arabanın bel desteği var ,hafif ve kullanışlı bir araba. Kiwi markasının. Çantada iç hacmi baya geniş ve şık bir çanta. Sana da gönül.rahatlığıyla almanı tavsiye ederim. Trendyolda kullanıcı yorumları mevcut zaten bakarsan hiç olumsuz yorum görmezsin 😊🧚‍♀️

Beeyyzzz acaba memnunmusunuz? Hafif mi ? Tek elle açılabiliyormu? Toplu taşıma için uygun mu

Aylin_16 aynen bu tarz arabalar ana bolgesı çıkarılmadan katlanan arabalar çok kullanışlı iki parçaya ayrılan arabalar çok yer kaplıyor. Birde tutma kolu cift yonlü olmasıda çok önemli

Sedacolak Bebek arabası araştırarak aldım bagajda çok yer kaplamaması ve kullanışlı olması benim için önemliydi. E bebek internet sitesinden Casual Cadillac air aldım elime ulaştı ve gerçekten beğendim her anlamda 😊 anne bebek bakım çantasını trendyoldan aldım benim için önemli olan büyük olmaması ve kullanışlı olmasıydı onunda markası Thepack anne bebek bakım çantası diye geçiyor lacivertini aldım elime ulaştı gayet memnun kaldım ondanda

Sedacolak bebek arabamızı kraft sky model aldık ve bir saat önce teslim edildi . internetten almıştık . çok acayip araba biz çok beğendik . hem çok sağlam hem şık ve konforlu . kullanımı da rahat. biraz büyük ama arabaların jeep ‘i gibi duruyor baya havalı 😄

kraft roll yada chicco goody düşünüyoruz canm…
          roll travel olarak geçiyor ama tak sök derdin yok puseti üstüne oturtuyosun hemde araba katlanınca kabin boy olarak geçiyor….

goody de ise tek hoşuma giden basıyosun sen itmeden kendisi kapanıyor…
          ama puseti yok =(

Sedacolak casual cadillac air aldım çok araştırarak aldım memnun kalacağımı düşünüyorum, bebek çantasıda thepack marka aldım çok kaliteli kesinlikle tavsiye ederim