Gozdeozn Yalnız arabanın 2019 ve 2020 modelleri var ben 2020 modelini o fiyata aldım. Geçenlerde vip bebekte indirimde 1.750’ydi almayı düşünüyorsanız oraya bakabilirsiniz

ags bende çok baktım, dediğim gibi hem estetik açıdan güzel hemde kullanımı rahat gerçi bebeğim daha doğmadı ama ben evde ordan oraya götürüp getiriyorum arada 🤣 bence Pusetini çıkardığınız zaman sığar

• ags bunu yanıtladı.
  • ags bunu beğendi.

Mom67 içine kendi puseti tam oturuyor biz 8. Aya kadar pusetli kullandık hiç bir sorun yaşamadık. Sonrasında da baston çok rahat oluyor hafif kullanışlı kolay katlanıp açılabilir

Ulkusey önemli değil isterse 5 ay binsin canım biz uzun süreli kullanım için almadık zaten. benim arkadaslarımın cocukları da aksine dolu dolu 14-15 ay kullandı. doonadan sonra kullanıcağı araba da hazır alındı zaten o yüzden pek önemli değil canım ne kdr süreli kullanılacağı. ben o hantal travel sistemleri kullanmaktansa doona gibi hafif ergonomik araba kullanma taraftarıyım her zaman

FatmaKucuk bende izledim bu videoyu siz kullanmaya başladınız mı valla siyah rengini çok beğendim çoğu yerde stokta yok e bebekte, vip bebekte. Gelince haber vermeleri için sisteme giriş yapicam? Iki ay kaldı doğuma ama panik yaptım.

hulyatkknt mantıklı 👍 bebek çantalarına göre fiyat performansları daha yüksek oluyor.

FatmaKucuk aldığınız yerin adini öğrenebilir miyim? Virüs biterse inşaallah gidip almak isterim ordan.

Edanurdg fotografini koydugunuz urunu aldiysaniz yeni almaniz imkansiz eski modelleri cunku onlar. Ha eskiden alinmistir kullanilmamistir onu almissinizdir. Ama artik sase ve rengi farkli yeni modellerin eger size sifir yeni falan diye sattilarsa yalan soylemisler. Biz ayhancocuktan 5500 e almistik 2 ay once

Kumaş eski tip katlanan araba bulursam almayı düşünüyorum şuan herkesin kullandığı dev gibi pusetli arabalar hoşuma gitmiyor.baby sling kullanmayı tercih ederim.canta olarak da mayoral ve kanken.

Mom67 onu hatırlamıyorum açıkçası ama tam olarak yatıyor ben babynestle kullanırım diye düşündüm

Tucem biz de yakında kullanacağız inşallah ama benimde çok hoşume gitti sağlıkla kullanalım inşallah güzel günlerde 🙏🏻💕

Mom67 merhaba biz de çok kararsız kalmıştık bu konuda.İnternette yaptığımız araştırmalar sonucunda şöyle anlaşmıştık bir tane puset mutlaka gerekiyor yenidoğan için 6 ay sonra falan Bebek arabasının kendisini kullanıyor daha sonralarda ise baston tipi Bebek arabasına ihtiyaç oluyor gbi.Bunu ebebekte çalışana sorduğumda bastonun sonradan tercih edilmesinin Bebek arabalarının ağır olması ve bir süre sonra insanlara bıkkınlık getirmesi olarak açıkladı.Yoksa normal aldığımız bir Bebek arabası da 3 4 yaşına kadar kullanılabiliyor.Tabi bazı modeller hariç(doona gbi).Yani aslında hafif bir travel sistem alarak bu problemi çözebilirsiniz.