Duyguslabebegi diğer modeli bilmiyorum ama ocarro da çok güzel sadece bizimkinden tekerlekleri büyüktü ağırdı diye almadım ben 🙂

Bizde maclaren almayı düşünüyoruz arabayı

Mamas papas sola 2 aldım çok iyi

İnglesina trilogy ilk beğendiğim bebek arabasıydı.
Daha sonra Bagi Easyfold a denk gelince bunu almayı düşündüm. Sebebi ise daha uygun olması.

Her iki bebek arabasında bulunan özellikler

• Kesinlikle diğer travellere göre hafif
  • Çok çok kolay tek elle kapanıp açılıyor
  • Katlandığında çok yer kaplamıyor
  • Çift yönlü kullanılabiliyor

ebclm
Herkesin bütçesine göre değişir.
Benim için mamas papas çok pahalı değil mesela.. daha pahalı bebek arabaları var.
siz kendi bütçenizi belirtin size de ona göre yorum yapalım

Kk39 canım bende o siteden almayı düşünüyordum beşik set olarak mı aldın? Ben salıncak bebek arabası park beşik içinde olan bi set istiyorum ama bilgin varmı

hfg ben verdim geldi kiwinin çok güzel tercih edebilirsiniz 😊

Kbrahrl ben ana kucağı ve bebek arabası ikili set aldım salıncak yada park yataklı halini almadım ama gayet güzel ürün

Mamas papas ocarro aldık puseti ve adaptörüyle birlikte şubat indiriminden. Evet fiyat olarak biraz yüksek ama kesinlikle hak eden bir bebek arabası. İlk onu denemiştim mağazada ve sonrasında denediğim hiçbir araba bana güven veremedi (tabi daha üst segmentleri saymıyorum) 😓

Kızlar Kraft most travel kullanan var mı?

Bebek arabası için baby 2 go marka travel sistem Anne / Bebek çantası olarak da baby mom e bebekten aldım

Mrv3dmr hayır diğerleri kızılay dağıtmış gibi diyosunuzda afedersinde herkes pier cardin kraft vs vs de alamayabilir kızılay dağıtmış gibi ibaresi saçma ve hoş değil👍🏻