Edanurdg ben de inglesine zippy pro aldım şuanlık çok pratik görünüyor kullanması☺️

Mrsakar sanırım mamas papas distributorlugunde satılıyor e bebek de hiç görmedim ya da maclaren, inglesina bakmaktan dikkatimi çekmedi. Denemeden de almak istemiyorum inşaallah açılır da mağazalar yakın zamanda dogumuma yetişir arabamız 🥰

Mervekertisci merhaba. Biz de sürekli inceliyoruz aynı allroad 2 bebek arabasını. Tavsiye eder misin? Kullanan bir anne adayı sürüşü çok rahat demişti o zamandan beri listemde üst sırada aslında merak ettiğim bir şey daha var belki yardımcı olabilirsiniz. Bagajı ufak bir araca da sığar mı acaba? Kapandığında nasıl? ☺️

derya39ege bi arkadaşım da kullanıyor decathlondan almış yani tek değilsiniz ben de bugün puma nin cantalarina baktım 🤣

Sedacolak bebek arabası ben daha Kraft kullandım çok memnunum çocuk düşünmediğimizden birine verdik şimdi bende bakınıyorum🤣 çanta yeni aldım süper kaliteli markası My Valice Smart Bağ yazıyor Hepsiburadadan 120 ye aldım Kargo ücretsiz

Nazmiyegnlmz satıcı tanıdıgımızdı ben kafamda o arabaya bakmak ıcın gıttım zaten oda fıyat aralıgı verınce ona yonlendırdı henuz kullanmadım tabı kı ama marka olayı kısıye gore degısır yanı herkesın alıstıgı duydugu marka anlayısı cok farklı bence ınglesınayı kac kısı kullanmıs duymus yada stokke cybex yani genel olarak casual kraft pierre cardın chıcco bu markalar kullanılıyor bılınıyor🤷🏻‍♀️Ayrıca bagının ıkı sene mamaspaspas garantısı olması benı ekstra cezbetti zaten mamaspaspas hiiiçç hafıfe alınacak bır marka değil bence☺️

pnremr aslında çok mantıklı söylediğiniz çocuğu hastaneden çıkartırken de sling tarzı bişile cikartabiliriz

Zlhb hangi modelini aldınız bagi nin. Pusetsiz modelleri var e bebekten baktım da

• Zlhb bunu yanıtladı.

Ova görsel paylaşamadım ama link paylaştım sizin için 🥰

• Ova bunu yanıtladı.
        • Ova bunu beğendi.

Sedacolak bugaboo fox aldım, biraz pahalı ama 4-5 yıl kullanacağını düşünürsek çok sağlam ve sürüşü çok güzel

Baby2go Volo private oğlumu 2 yaşına kadar getirdi şimdi ikinci oğlumu bekliyorum onu da epey gezdirecek gibi görünüyor😇 çok memnunum kullanımı çok rahat yormuyor hiç fakat aracınız varsa ve bagaj küçükse tekerlekleri sökmeniz gerekebilir yerleştirirken

sukayhanacar doona alan tüm arkadaşlarım pişman oldu. 9 aydan sonra çocuk sığmıyor diye. Biz de gerçekten görerek vazgeçtik. Siz ne kadardır kullanıyorsunuz?

Quniyy zap extra 2 aldik biz kucucuk oluyor hafif ayrica sadece fiyati az yuksek

Sedacolak biz bu bebegimizde casual vista sectik 1750 liraya verdiler internet fiyatına bakmadım burda bi bebek magazasından aldık baston tipi olduğu için sectik yasadıgımız yer ilçe olduğu için ufak bi yer toplu taşıma ve yürüyerek seyahat ettiğimde iyi olur diye düşündük biraz iyisi olmasını isteme sebebimde ilk kızımda 2 araba eskitmiş olmam 😂😱

Kraft City Travel sistem Bebek Arabası alan var mı aranızda