Edanurdg Ya bu baston daha iyi diyorlar travel sistem yerine puseti de uygun mu cnm ilk aşama da böyle almak daha mı hesaplı uygun oluyor ben de bebeğimi kışın doğuracağım ve bebek arabası çok kullanamam bastonlarin kullanım süresi daha mi uzun

Dilos1645 bastonlarin kullanım süresi daha uzun galiba anladığım kadarıyla travel sistem dedikleri sanırım kısa ömürlü

Kraft leon aldım travel sistem, gayet sağlam ve güzel

Sedacolak ilk arabamız cadillac air ama çok konforlu olmasına rağmen çok ağır hem bebek hem bebek arabası taşınmıyo 2. Bebek arabası joie baston tipi onuda arabaya sığdıramadık 😂 ama ondan memnundum 3. Bebek arabamızda joie packt bundan çok memnunum her yere kolaylıkla giriyo taşınıyo ve travel sistem olabiliyo tavsiye ederim .

fatmanurkorkmaz1806 bilmiyorum googleda ismini girince ürünün forum sayfaları şikayetlerle dolu aldığım gibi iade ettim alıcak arkadaşlar bu açıdan da düşünsünler isterim

betul2009_ benim oğlumda kış bebeğiydi 🤗kullanılmıyor çünkü bebekler 8. Ayda çok hareketli oluyorlar artık pusette durmak istemiyorlar. Travel sistemlerden se baston hem uygun hem daha kullanışlı ablamdan travel aldım kullanmadım geri verdim baston aldım. Düşünürseniz de kırmızı rengini düşünebilirsiniz rengi çok tatlı koyu bir kırmızı cırt durmuyor kıza da erkeğe de gidiyor rengi

Asyacan ben çok beğenerek aldım ve çok araştırdım almadan önce

Efin bebegold instagramda sayfası var

svgsvg hangi siteden kaça aldınız Peki ? Bende tabasını düşünüyorum da

Sedacolak Merhaba , biz uzun araştırmalar sonucu bebek arabası olarak Mamas papas ocarro yu tercih ettik aynı zamanda yenidoğan olarakta kullanabiliyorsunuz tek elle rahatlıkla kapatabiliyorsunuz. Puset olarakta maxi cosi isofix’li baza olan model tercih ettik. Bebek bakım çantası olarak Skip hop çok iyi fakat şu an gereksiz bir pahalı hem de bakalım aynı çantayı ne kadar süre ile kullanacağız bu sebeple Trendyoldan Kanguru marka çok fonksiyonel ve ortalama bir fiyatlı bebek bakım çantası tercih ettik. İçerisinde bir adet alt değiştirme bezi de mevcut . Kolay gelsin ☺️

Zeynep3456 Araba yaklaşık 10 kg civarında ama süspansiyonları çook iyi manevraları çok iyi ben köpeğimle birlikte yürüyüşlere çıkacağımı varsayarak deneyerek aldım kesinlikle tavsiye ederim 👏🏻

Sedacolak sade line aventador bebek arabası aldım YouTube da ayrıntılı videosu var. Büyük bı araba ama çok fonksiyonlu. Çantayı da Trendyol dan aldım thapack efsane serisi siyah

betul2009_ şöyleki happy kids uygulamasında baston mu travel mi diye post aç . Herkes travel den pişman olduğunu yazar. İnanın kullanıllı değil hantal . Anne tekken dışarı çıkarken çok zorlanır kaldırıp taşıyamazsın . Bebeğimi çantayı mı arabayı mı tutacaksın. Birde baston hem hafif hem sürüşü pratik. 6-7 aylık olana kadar travel bir nebze kullanılabilir. Bastonu yenidoğansız alsan bile olur . Tam yatış pozisyonu olsun içine battaniye koyar üzerine yatırırsın 6 aylık olana kadar . Sonrasında oturabilir zaten. Travel sisteme vereceğiniz parayı oto koltuğuna verin