Tuba_41 arabanız gelince bilgilendirir misiniz ? Bende aynı arabayı almayı planlıyorum tereddüt içerisindeyim

Aysegulck Ben henüz kullanamadım ama fiyatına göre şık ve dediğin gibi gayet büyük herşeyi alır 😊

Beeyyzzz bende o araba modelini internetten bakıyorum ama gercekte görmedim siz gördüyseniz bilgi verir misiniz bide hangi rengini düşünüyorsunuz

Gozdeozn evde ve mağazada test ettiğim kadarıyla sürümü çok güzel kolay👍🏻Ağırlığıda normal bence ben bu halimle katlayıp taşıyabiliyorum çanta gibi tutma kolu var katlanınca

Ftmtsn arabanızın bagajı küçükse almayın çok yer kapladığı doğru

hulyatkknt evet ilk e bebekte görmüştüm çok beğenmiştim sonra welcome babyde almaya gittiğimde de denedim. Tabi sokakta kullanmadık henüz ama kolay olacağını düşünüyorum

Sedacolak e bebekten baby plusın Canyon travel sistem bebek arabasını aldım ve bayıldım gerçekten çok güzel canım tavsiye ederim fiyatıda gerçekten çok uygun.
        çanta da instagramda papyonbabykids sayfasından aldım 88 tlye çok büyük ve kaliteliydi o da tavsiye ederim ☺️

Zlhb nasıl peki memnun musunuz bagi easy den. Sağlam duruyor mu. Ben de videolarını izledim çok beğendim. Ama kime sorsam bilinmedik bir marka dedi kafam karıştı 🤷‍♂️🤔

• Zlhb bunu yanıtladı.

Sedacolak bebek arabasina bende karar veremedim. Bu gidisle bu yaz disari cikamicaz gibi ortalik malum direk baston mu alirim bilmiyorum. Ama anne cantasini elele’den online aldim. 129tl den 69.90a dusmustu. Guzel sade kullanisli. Uygunada geldi

nilgun_41 abimler kullanıyor çok memnunlar Bende bir kaç kez kullandım sürüşü çok güzel tekerlekleri büyük oldugu için kolay hareket ettiriliyor, ben grisini alıcam, kumaşlarıda çok güzel hepsi çıkıp yıkanabiliyor

Sedacolak karaft ego travel sistem aldik bebek cantasi almadik henuz ama bebek arabasi çok kulanisli