Sedacolak ben Huggy Egg 360 derece dönebilen 6 in 1 travel sistem bebek arabası aldım. Kalitesi çok güzel . Bütün çevrem görsel acıdan ve kalite açısından yurtdışından akrabalarım gönderdi zannetti . Bi bakın dilerseniz
Bebek arabası
FatmaKucuk merhaba. Ne kadara aldınız peki
Sevcandumaan merhabalar , hangi rengi aldınız acaba ?
Deletedmom3 evet tutma yeri birleşik ilk başta letgodan alacaktık istediğimiz gibi temiz bi ürün bulamayınca sıfır almak durumunda kaldık açık net fotoğraf galerimde olanı koydum siz nereden ne kadara aldınjz
Ben de bebek arabası konusunda çok kararsızım. 1000 tl civarı düşünüyorum yani 2-3 bin vermek istemiyorum açıkçası. İlk bebeğim olacağı için bilemiyorum şimdi sırf yenidoğan puset için travel sistem almak mı lazım? Travel sistemlerde bebek büyüyünce diğer takılan parçayı da sürekli söküp takmak gerekiyor. Öyle olmasını istemiyorum bütün olarak katlansın istiyorum baston model oluyor sanırım. Ama baston model de yenidoğan da kullanılmıyormuş. Yani hem baston model olup hem de puset takılabilen uygun bir araba önerisi olan var mı? Biraz uzun oldu umarım anlatabilmişimdir:) yardımcı olursanız sevinirim. 😊
Erdeminannesi0219 modele baktım fakat baston model yazıyor. Puset takılabiliyor mu acaba? Ben bu işi çözemedim yani puset takılması için travel sistem mi olması gerekiyor bu modele takılıyor mu? 😬
Gozdeozn Merhaba e bebekte 2.600dü biz Fatih Saraçhaneden 1.850’ye aldık
Gozdeozn Yalnız arabanın 2019 ve 2020 modelleri var ben 2020 modelini o fiyata aldım. Geçenlerde vip bebekte indirimde 1.750’ydi almayı düşünüyorsanız oraya bakabilirsiniz
ags bende çok baktım, dediğim gibi hem estetik açıdan güzel hemde kullanımı rahat gerçi bebeğim daha doğmadı ama ben evde ordan oraya götürüp getiriyorum arada 🤣 bence Pusetini çıkardığınız zaman sığar
ags bu arada çantası da çok güzel bi bakın derim
Mervekertisci ayy çok çok teşekkür ederim yanıtınız için☺️☺️
Mom67 içine kendi puseti tam oturuyor biz 8. Aya kadar pusetli kullandık hiç bir sorun yaşamadık. Sonrasında da baston çok rahat oluyor hafif kullanışlı kolay katlanıp açılabilir
Ulkusey önemli değil isterse 5 ay binsin canım biz uzun süreli kullanım için almadık zaten. benim arkadaslarımın cocukları da aksine dolu dolu 14-15 ay kullandı. doonadan sonra kullanıcağı araba da hazır alındı zaten o yüzden pek önemli değil canım ne kdr süreli kullanılacağı. ben o hantal travel sistemleri kullanmaktansa doona gibi hafif ergonomik araba kullanma taraftarıyım her zaman
FatmaKucuk bende izledim bu videoyu siz kullanmaya başladınız mı valla siyah rengini çok beğendim çoğu yerde stokta yok e bebekte, vip bebekte. Gelince haber vermeleri için sisteme giriş yapicam? Iki ay kaldı doğuma ama panik yaptım.
hulyatkknt mantıklı 👍 bebek çantalarına göre fiyat performansları daha yüksek oluyor.
Mickeylover bende bu modeli aldım temmuz ayında kullancam ins ama aşırı pratik😊