Guler_14 Amin canım Allah razı olsun 🤲🏻 İnşallah
32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.
Malatya44 Amin kuzum inşallah.Allah razı olsun.🤲🏻 Rabbim sana da sabırlar versin.İnsanın canından bir parçasını kaybetmesi bambaşka bir acıymış.😢
Canım Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın; okurken çok ama çok kötü oldum. Allah size tekrar anne olmayı nasip eylesin, Şafi adıyla yüreğinizdeki acıya şifa olsun.
Yenianneadayi2208 Amin cnm. Çok şükür bi oglum var, yine hamileyim. Insallah sende hemen hamile kalirsinda bi nebzede olsa unutursun acini cnm.🤲
Yenianneadayi2208 ay kuzum ya agladim ya of fatiha ya gerek yokki melek o.Allahim sana sabir versin.tez zamanda guzel bebekler versin.İçin güneş açsin.ferahlik olsun.gecen gunduz olsun.ya valla yanimda olsanda sarilsam.İnsallah o sana sefaatci olacak.
Yenianneadayi2208 Boğazım düğümlenmiş bir şekilde okudum nefes alamadım acını hissettim sanki bende 13 haftalık gebeyim bir an senin yerine koydum kendimi Allahım sabırlar versin 😔😔
Yenianneadayi2208 Başınız sağolsun Allah sabırlar versin. Aynı acıyı bende yaşadım 2 ay önce 38 haftalık bebeğimi kordon düğümlenmesi sonucu kaybettim.Anlattıklarınızın aynısını yaşadım bütün eşyalarını ben hastanedeyken annemler kaldırmıştı. Her şeyi hazırdı kızımın😭Rabbime sığındım tevekkül ettim verende rabbim alanda. Ahirette şefaatçimiz olsun meleklerimiz inşAllah.
Yenianneadayi2208 allahim sana sabrın en büyüğünü en yücesini nasip etsin.. Ne desek de senin acın hafiflemez..rabbim azaltsin acını. Dayanma gücü versin inşallah… Kucağını da tez zamanda doldursun.. Sağlıklı bi şekilde hayırlı evlatlar nasip etsin. Ahirette şefaatçi olacak inşallah minik yavrun sana.. Tesellin bu olsun canım arkadaşım.. Allaha emanet ol…
Allah sabır versin Canım içimi yaktın çok üzgünüm rabbim tez vakitte tekrar anne olmayı nasip etsin
Yenianneadayi2208 Allah sabır versin canım meleğin şefaatçi olacak inşallah sana rabbşm tez kucağını doldursun evet acısı tarifi zor yaşadıkların çok acı zamanla geçmicek belki ama hafiflicek rabbim sabır güç kuvvet versin tekrar göstermesin inşallah yerini tez doldursun 🙏
Yenianneadayi2208 Rabbim sana sabırların en büyüğünü versin çok ama çok üzüldüm dakikalardır ağlıyorum..Dualarım seninle ve melek olan yavrunla olacak🙏🏼 Allahım dayanma gücü versin..
Yenianneadayi2208 Canım benim Rabbim sabır versin acını hafifletsin melek olmuş yavrun 😔
Yenianneadayi2208 Söyleyebileceğim hiç bi kelime yok Allah sabır versin…
Yenianneadayi2208 Gözlerim dolu dolu okudum her satırını yüce rabbim sabır versin sizlere 🤲🤲🤲
Yenianneadayi2208 hayatta ne zor acı evlat aciymis. Tarifi yok derler. Dilerim rabbim sabrini verir inşallah. Alan o veren o. Nasibi yokmus meleginin. Allah tez zamanda tekrar kucağını doldurur inşallah canım. Cennet kuşu olmuş melegin.. Dilerim ahirette şefaatçi olur sana. Rabbim sabrini arttirsin ınsallah 😢😢
Yenianneadayi2208 allah bu acıyı kimseye yaşatmasın rabbim size peygamber sabrı versin ben bu yazıyı okurken bu kadar ağladıysam sizi gerçekten düşünemiyorum Allahım yardımcınız olsun çok üzüldüm 😔😔
Yenianneadayi2208 allahım bidaha yasatmasin bende ölü doğum yaptım geçen yıl dün 1 yıl oldu yavrum öleli benim de erkekti 37 haftalikti dün ağladım 1 yaşına girecekti diye bugün de size ağladım Allah bidaha yasatmasin çok zor çok sabrını veriyor ama
Yenianneadayi2208 Amin canım allahtan umut kesilmez insallah rabbim tekrardan seni ve esini anne ve baba yapsın insallah Allahım sabır versin ❤
Yenianneadayi2208 Allahım size sabır versin canım çok zor bir durum
Yenianneadayi2208 o kadar çok ağladım ki seni düşünemiyorum bile canım. Allah sabır versin. Hayattaki en zor şeydir evlat acısı. Ne yazsak buraya anlamsız olucak. Çok üzgünüm.