• Doğum Hikayeleri
  • 32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.

Yaseminturan_
Rabbim yavruna en kısa zamanda kavuştursun seni de cnm.Allah razı olsun.
Yenidoğan yoğun bakım üniteleri öyle ileri düzeydeki içini ferah tut.Üzülme ki yavruna süt verebil, sütün kesilmesin.Yavrunun en çok sana ihtiyacı var.Allah ım ömrünü uzun etsin 🤲🏻

Bsratasan42
Ahh ah ne zor..
İnsanın acısı gün geçtikçe azalacağı yerde çoğalıyor sanki.
Rabbim evladını kaybeden her anneye sabır versin güç versin.😔
Günler akıp gittikçe daha da can acıtıyor

Cancuu Ahh canım ahhh 😭 İnan ki çok çok zor.
Allah razı olsun.Minicik bedeniyle gitti güzel yavrum 😔

mrvky34
Bilmiyorum valla cnm.Herşey normal diyordu her sorduğumda.Bebeğimi kaybedince biraz araştırdım kordon dolanmasını, acaba doktorumun ihmali var mı , fark ediliyorsa neden söylemedi önlem almadı diye..Doktorlar fark etselerde anne babalara söylemiyormuş tedirgin etmemek iyice strese sokmamak için.En azından çoğunluğu.Çünkü kordon dolanmasına hiç bir şekilde müdahale edemiyorlarmış.Erken doğum riskim zaten vardı.Bebeğim çok zayıftı haftasına göre.Ayrıca kordon düğümlenmesi olduğunu hiç bir cihazla hiç bir doktor fark edemiyormuş, sadece dolandığını görebiliyorlarmış.4 defa kordon dolanan bebek yaşayabiliyor.Ama bnm yavrum o bebeklerden biri olamadı.Sıkı sıkı dolanmış boğazına.

Yenianneadayi2208 Rabbim sabırlar versin canım benim İnan çok üzüldüm 9 ay önce kaybettiğim oğlumu hatırlattın bana zaten hep aklımda orası ayrı tabi. İnan kahroldum şuan ağlamaktan acını öyle iyi anlıyorum ki birde kocaman olmuş yavrum benim. Herkesin sınavı farklı oluyor işte bizimde sınavımız böyleymiş. Çocuklarımız melek oldu bize öbür dünyada şefaat edecekler inşallah 🤲🏻 Çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine yeniden olacak İnan buna. Rabbim yerini dolduracak bir melek gönderecek biraz sabır 🤲🏻

Allah ’ım şu mübarek ramazanın yaklaşması hürmetine en kısa zamanda kucaginizi doldursun dayanamadım ağladım ben Benim de daha önce 3 düşüğüm oldu ama.küçük haftalardı 7 8 yani gerçekten çok zor allah ım dayanma.gucu versin sizlere

Yenianneadayi2208 allah sana eşine sabır versin gerçekten kötü oldum tutamadım kendimi hala ağlıyorum allahım kimseye yasatmasin inşallah hele ki son zamana kadar gelip de böyle olması Ne bilim çok zor cokk

Basın sağolsun canım.. Cok zor bir durum gercekten.. Bende 2 sene önce 26.haftamda kaybetmiştim kızımı normal dogum yaptırdılar
          küçüçük bir mezar yaptık ,cok zor bir süreç atlatmanız zor olucak fakat birbirinize hep destek çıkın üzmeyin zaman herşeyin ilacı gercekten başka ne denir bilemiyorum, cennette seni bekliyor olucaktır..

Yenianneadayi2208 cennete bir melek daha olmuş vay be Rabbim… verende o alanda çok zor çok ama şunu biliyorum ki çok güzel Bi yavrun olacak sana umut olacak bekle kardeşim sabret çoğu kez duyuyoruz elbet alışmak zorundayız bu hayatın da imtihanlarına Allah ın bildiği var deyip sinemize bazı şeyleri basmak zorundayız bir daha Rabbim böyle zor imtihan vermesin hep ölümü düşün hepimiz öleceğiz kardeşim inşallah vefat etmiş yakınlarımızla da ahiret te karşılaşacağız senin güzel yavrun da elbet önüne koşacak sınandığın yerlerden çiçekler açsın inşallah 😓

Yenianneadayi2208 içim parçalandı be kardeşim Rabnim sabır versin yine olur merak etme. Kız kardeşim ikinci bebeğini kaybetti halada toparlanmadı üstelik beraber hamileydik ben 23 hafta oldum ama onunki gitti annem ikimize de bi sürü hazırlık yapmıştı. Suan tek duamız hemen hamile kalması senin içinde dua edicem inşallah😔

Yenianneadayi2208 okudukça sanki kendim yazdım da okuyorum gibi hissettim. Kasım ayında 35+6 da bende bebeğimi kaybettim. Ama ben 9 ay boyunca hiçbir sıkıntı yaşamadım ne bebekte ne kendimde hiç bir problem olmadı. En son 34+6 da kontrole gittim ölmeden 1 hafta önce kilosu 2200 gram çıkmıştı ben daha fazla bekliyordum kilo almamış diye üzüldğm ama doktor normal ama biraz karnı küçük kırmızı et ye dedi. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. Kırmızı et sevmeyen ben1 hafta boyunca et köfte ceviz muz kaşar ne bulduysam yedim kızıma kilo aldıracam diyerek. Kontrolden 1 gün önce yatarken hareketleri vardı sabah 8 buçukta uyandım 10 buçuk randevu saatimizdi. O 2 saatte hareketi yoktu ama uyuyor diye düşündüm genelde akşam hareketli olurdu hatta arabada. Kesin uyuyrosun kızım seni uyandırmayayım zaten yüzünü göstermiyorsun diyerek gittim. Doktor baktı ve konuşamadı şaşırdı noldu bişe mi var falan dedim kalp atışı yok dedi başka doktor çağırdı 2. Göz görsün diye o da kalp atışı yok dedi. O an hastaneyi yıktım. Bende eşimi 8 yıldır tanıyorum ama eşimi ilk kez böyle ağlarken gördüm. Bende normal doğum yaptım. Doktor eşyalarımızı almak için eve gönderdi ağlayarak geldik eve o arabayı nasıl sürdü eşim hiç bilmiyoruz. Ben kızımı gördüm görmeyi de çok istedim. Keşke sende görseydin çok güzeldi kızım. Ama bizde ne kordon dolanmıştı ne suyu azdı. Daha çişi duruyor ya gece ya sabah ölmüş dedi. Ölüm sebebi bile yok takdir ilahiden başka .
                Rabbim bollll sabır versin seni en İyi ben anlarım. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Yenianneadayi2208 çok kötü oldum ya 😰Allahım çok çok sabır versin inşallah 🙏🙏 dünde doktor bana bebeğin boynunun yanında kordon görünüyo bu durumda doktorlar hemen sezaryen der ama bana göre normal doğuma engel değil dedi bende bilmediğim için ne olduğunu ne dediyse tamam dedim anneme söyledim çevremdeki tanıdıklarıma söyledim öyle şey olur mu dediler başka doktora git dediler yarın başka bi doktora gidicem

Yenianneadayi2208 peki bu kadar sık kontrole giderken kordon hiç görünmedi mi ultrasonda. En son salı gittim cumartesi hareket azaldı demişiniz. Salı kontorlde kordon görünmedi mi