Yenianneadayi2208 her cümlemizi her kelimenizi ağlayarak okudum. O kadar etkilendim ki anlatamam. Şu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine Rabbim inşaAllah size en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin. Bol sabırlar diliyorum.
32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.
Gunes_ Günlerdir içimde yaşamaya çalışıyorum acımı, eşim beni üzgün gördükçe o da ayrı kahroluyor mecbur dışıma yansıtmamaya çabalıyorum.Biraz içimi dökmek istedim.Kalben ne de güzel derdime ortak oldunuz.Allah ım razı olsun her birinizden 🤲🏻
ebrubrcn amin cnm Allah razı olsun her birinizden 🤲🏻
ddenizc Amin kuzum inşallah.Gerçekten insanın içine öyle bir ateş düşüyor ki sönmek bilmiyor.Rabbim kimseye yaşatmasn
Sefiriniizi Melek yavrum dediğin gibi cnm.Amin inşallah.Elden bişey gelmiyor ki duadan başka bol bol dua ediyorum kuzucuğuma 😔
Kezbanyegin Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inş cnm.
Seda8308 sizinde başınız sağ olsun.😔 Allahım yaşatmasın kimseye böyle bir acı.İnsanın kolu kanadı kırılıyor kalbi yüreği on bin parçaya ayrılıyor sanki.Rabbiö tez zamanda sizinde kucağınızı doldursun inş.
Sizin doktorunuz öncesinde sizi kordon düğümlenmesi ile ilgili hiç bilgilendirmiş miydi peki ? Yoksa bebeğinz vefat edipte doğumca mi öğrendiniz bmm gibi.
Mervebuglemsura Ne de güzel dua etmişsiniz Allah ım binlerce kez razı olsun 🤲🏻 Amin arkadaşım amin inşallah
Alparslantugram amin kuzum Allah razı olsun inşallah
Nevo Çok sağol kuzum Allah razı olsun.Amin inşallah.Rabbim kimseye yaşatmasın böyle bir acıyı
Derin_20😢 Rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın.İnan öyle zor ki.Ne gecen ne gündüzün belli.İnsan ilk öğrendiği andan itibaren hayaller kurmaya başlıyor bişeyler alayım şu da eksik olmasın en iyisi olsun diyor.Ama bi anda herşey tepe takla oluveriyor ve toparlanamıyorsun..Kelimelerle inan tarifi çok zor.Allah razı olsun ettiğiniz duaların kat be katı dönüp her birinize gelsin inşallah 🤲🏻
UraSsmom Aynn cnm artık bnmde bir meleğim, bir cennet kuşum var.Acısı tarifsiz ama elden dua etmekten başka hiç birşey gelmiyor.Allah razı olsun kuzum 🤲🏻
Yesilim Allah razı olsn cnm
Blgzr_58 amin cnm Allah razı olsun 🤲🏻
Svcnvebebegi Ne güzel dua etmişsin Allah razı olsun cnm
Anne1234 Amin canım Rabbim kimseye böyle bir acı yaşatmasın
Dnz2020 Rabbim inş kucağınızı en kısa zamanda doldurur.Sizinde başınız sağolsun rabbim sabır versn
Yenianneadayi2208 😭😭Rabbim sabır versin sözün bittiği yer 😔fatihasını okudum meleğimizin Allahım kabul etsin 🤲🏻🤲🏻
Ah ya ah.. gece gece gordum birde inan aglayarak okudum Allah sabır versin yerini doldursun sag salim kucagına al bundan sonraki yavrularını insallah. Ne desem o kadar Bos ki sadece ben okurken bu kadar kotu olduysam Allah sana dolu dolu sabır versin 🤲
Yenianneadayi2208 bende 33 haftalikken bebegimi kaybettim hersey cok normaldi hicbir sorunumuz yoktu kontrole gittimde ogrendim ki 2 saat onve kalbi durmus ani ölum ve bende normal dogum yaptm cok zorr ordaki bebek seslerini duyunca insan daha kotu oluyor ondan sonra hamile kaldm ikizlere dusuk yaptm suan tekrar hamileym rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmasin insallah