• Doğum Hikayeleri
  • 32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.

Yenianneadayi2208 allahim sana sabrın en büyüğünü en yücesini nasip etsin.. Ne desek de senin acın hafiflemez..rabbim azaltsin acını. Dayanma gücü versin inşallah… Kucağını da tez zamanda doldursun.. Sağlıklı bi şekilde hayırlı evlatlar nasip etsin. Ahirette şefaatçi olacak inşallah minik yavrun sana.. Tesellin bu olsun canım arkadaşım.. Allaha emanet ol…

Allah sabır versin Canım içimi yaktın çok üzgünüm rabbim tez vakitte tekrar anne olmayı nasip etsin

Yenianneadayi2208 Allah sabır versin canım meleğin şefaatçi olacak inşallah sana rabbşm tez kucağını doldursun evet acısı tarifi zor yaşadıkların çok acı zamanla geçmicek belki ama hafiflicek rabbim sabır güç kuvvet versin tekrar göstermesin inşallah yerini tez doldursun 🙏

Yenianneadayi2208 Rabbim sana sabırların en büyüğünü versin çok ama çok üzüldüm dakikalardır ağlıyorum..Dualarım seninle ve melek olan yavrunla olacak🙏🏼 Allahım dayanma gücü versin..

Yenianneadayi2208 hayatta ne zor acı evlat aciymis. Tarifi yok derler. Dilerim rabbim sabrini verir inşallah. Alan o veren o. Nasibi yokmus meleginin. Allah tez zamanda tekrar kucağını doldurur inşallah canım. Cennet kuşu olmuş melegin.. Dilerim ahirette şefaatçi olur sana. Rabbim sabrini arttirsin ınsallah 😢😢

Yenianneadayi2208 allah bu acıyı kimseye yaşatmasın rabbim size peygamber sabrı versin ben bu yazıyı okurken bu kadar ağladıysam sizi gerçekten düşünemiyorum Allahım yardımcınız olsun çok üzüldüm 😔😔

Yenianneadayi2208 allahım bidaha yasatmasin bende ölü doğum yaptım geçen yıl dün 1 yıl oldu yavrum öleli benim de erkekti 37 haftalikti dün ağladım 1 yaşına girecekti diye bugün de size ağladım Allah bidaha yasatmasin çok zor çok sabrını veriyor ama

Yenianneadayi2208 o kadar çok ağladım ki seni düşünemiyorum bile canım. Allah sabır versin. Hayattaki en zor şeydir evlat acısı. Ne yazsak buraya anlamsız olucak. Çok üzgünüm.

Yenianneadayi2208 2 yıldır evliyim hiç hamile kalmadım. Daha önce çoğu kez böyle postlar okudum ama ilk kez etkilendim ve şu an ağlıyorum😔Başınız sağolsun, Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmasın, tekrardan hayırlısıyla gebe kalırsınız inşallah🙏🏻Fatiha suresini de okudum, Allah kabul etsin inşallah dualarımızı😔🙏🏻🤲🏻

Yenianneadayi2208 okurken gözyaşlarımı tutamadım evlat edinmeden acısını tatmak 😟😔😔 rabbim kimseyi böyle acı bi durumla karşılaştırmasn çok üzüldüm canım için rahat olsun sen evladın için elinden geleni fazlası ile yapmışsın rabbim en kısa zamanda yusuf bebeğin yerini tekrar doldursun sağlıkla aldırsın inşallah kucağına tekrar bize güzel haberlerle gelirsin 😔 fatihami da okudum bebeğin ve senin sağlığın için rabbim gönlüne göre versin inşallah yüreğinin güzelliğini okurken hissettim ben❣sağlıcakla kal

Yenianneadayi2208 allah sana dayanma gücü versin okurken tiylerim diken diken oldu gözümden bi baktım yaş geldi rabbim kimseye yaşatmasın onun hasretini gidereceğin bi evladın daha olur inşallah yakın zamanda senin için duacı olucam 🤲🏻❤️

Yaseminturan_
                        Rabbim yavruna en kısa zamanda kavuştursun seni de cnm.Allah razı olsun.
                        Yenidoğan yoğun bakım üniteleri öyle ileri düzeydeki içini ferah tut.Üzülme ki yavruna süt verebil, sütün kesilmesin.Yavrunun en çok sana ihtiyacı var.Allah ım ömrünü uzun etsin 🤲🏻