Yenianneadayi2208 dün doğum yaptım. O sancıları bilirim. Acını tarif edemezsin, anlıyorum seni. Rabbimden sana sabırlar diliyorum. Hüngür hüngür ağladım. Çok doğru söylemişsin, ne kadar gereksiz görenler soylenenler olursa bile, ilk bebeğin veya kendi rahatsizligin olunca beklemek aptallik. Sən duyarli anne olmussun, kəndini adla suclama. Belki de, kilo almaması her hangi bir hastaliktan dolayiydi, belki genetik bir bozuklukla dogulucak ve hayati boyunca her gun acilar cekecekti. Bunları bilemeyiz. Ama tanrım hamile bir kadına,anne baba adayına böyle acı yaşatmaz. Güzel günler yakındır.
32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.
Yenianneadayi2208 mevlam yavrunu öbür dünyada şefaatcin eylesin…
Yenianneadayi2208 çok çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum. Aynı süreçten geçiyorum seninle 5. Haftadan beri lekelenme ve kanama problemim var 15 haftalık olduk ama iğneler haplar dediğin gibi kendimi gördüm sende. Bizim de soyadımız Efe. O kadar aynı ki her şey.. Söyleyecek bir şey yazacak bir şeyde bulamıyorum. Rabbim sana sabır versin. Her zaman dualarımda olacak minik Efen ve sen.
Yenianneadayi2208 elim ayağım boşandı cok kotu oldum ben😢 Allah yar ve yardımcınız olsun. Tez zamanda insaAllah tekrar hamile kalırsın bi nebze olsada acini hafifletir. Allah size sabır güç kuvvet versin insaAllah😔 Fatihada okudum canim😔
hastaneye gitmeli miyim bilmem ne yapmalıyım diyenler okusun iste.
- Düzenlendi
@Yenianneadayi2208 basın sağolsun canım ağlaya ağlaya okudum☹️ Allah’ım sabır versin..
Yenianneadayi2208 allah sabirlar versin ne dense su an da bos okudukca yaşamış gibi hissettim acını verende allah alanda allah içini ferah tut eminim ki vardır bundan da bir hayır
Yenianneadayi2208 BaşınIz sağolsun 😿😿
Yenianneadayi2208 canım benim. Rabbim sana sabırlar versin. 10 gün önce doğum yaptım ve yazdıklarını okurken kendimi senin yerine koydum. Çok büyük Bi sınav. Ama cennette Bi kuşun Bi yavrun var artık. Yeniden sağlıkla gebe kalmanı bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum. 🙏
Yenianneadayi2208 Rabbim sana ve bebeğini kaybetmiş tüm annelere sabir versin okurken gozyasini tutmak mümkün değil 😪benimde küçükdu ama bi kaybim oldu kızkardeşim 34 haftalikdi kaybetti bebeğini o günler geldi aklıma ve gerçekten yarasi hiç geçmiyor tek tesellim öteki dünyada bize şefaatçi olacakları Rabbim tez zamanda hayırla tekrar bebek nasip etsin inşallah herkes sasaglim kavuşsun meleklerine 🤲😪
Yenianneadayi2208 içindeki acı hic gecmeyecek kucagina yeni bir evlatta alsan onun agrisi sizisi hep kalacak ama ilk günkü gibi kalmayacak zamanla alışacaksın zamanla dusununce yuzunde sadece bi tebessum olacak ama icindeki aci ben burdayim diye… nerden biliyosun dersen kendimden biliyorum.. gecen sene bende erken dogum sonucunda yavrumu beyin kanamasindan kaybettim kucagima canli almayi hayal ederken cansiz bedenini koydular tarifsiz bir sekilde canimin yandığını ama bagiramadigimi fark ettim.. bu sene tekrar dogum yaptim cok sukur cennet kusuma bir kardes geldi ve kardesi ile aynilar Rabbim birini aldi digerini verdi.. isyan etme canin sagolsun demeyecem bir daha olur demeyecem diger tarafta sana şefaatçi olacak hic demeyecem o cumlelerin canini nasil yaktigini biliyorum ama zamanla bu cumlelerin ne kadar anlam kazandigini da goreceksin… Rabbim sabrini versin acinizi sonuna kadar yasayin aglamak istiyorsan agla bagirmak istiyorsan bagir ama sakin icine atma…
Yenianneadayi2208 Rabbim tez zamanda doldursun o eksilen yanını🙏🏼 Yaşadığın o kadar zor ki ama dualara sığın sen.. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın🙏🏼
Yenianneadayi2208 Amin cnm 🙏
Yenianneadayi2208 su an okurken inan bna bogazim dugum dugum bende kurraj olmustum ilk gebeligim ve onun minicik ellerini hatirliyorum :( tarifi cok zor rabbim en güzel mkmlrda olmayi nadip etsin cennette seni bekliyor sen olmadanda asla cennete girmiycek kuzum rabbim en kisz zamsnda tekrrdan nsip etsin 😔
Yenianneadayi2208 amin inşallah şuan 30 haftalık gebeyim Allahım evlat diye yanan her anneye nasip etsin
Yenianneadayi2208 Allah yardımcın olsun. Hazır olduğun Tez vakitte saglikli, sıhhatli , güzel bir evlat versin. Benim de bir kaybim vardi 12 haftalık. Ama ayı günü fark etmiyor kaybettiginde. Rahmine düştüğü an annesin. Elbet üzüleceksin. Ağla tutma sikma kendini. Gerekirse psikolojik yardim al. Sağlıklı günler dilerim.
Allah her birinizden binlerce kere razı olsun.Acımı bnmlr paylaşıp ne güzel dualar etmişsiniz.Aranızds benim gibi yavrusunu kaybedenlerde var.Rabbim her birinize sabırlar versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın.Çok zor şey her gün hayallerle büyütüp bir an önce çabucak kavuşmayı beklerken yavrunuzun sizden kopup gitmesi.
Yaşadıklarımı düşündükçe hep yarım kalacağımı biliyorum, sürekli yavrum aklımda.Asla böyle bir acı yaşayacağım aklıma dahi gelmezdi.Eşimle çok istedik Yusuf Efe’mizi çok uğraştık, çabaladık ama Rabbimin takdiri.Veren de o alan da..Elden bişey gelmiyor keşke gelse inanın neler vermezdim ki.😔
annepamuk Ahhh kıyamam 😔 Allah ım..Çok büyük bir acı rabbim sabır versin güç versin size de.Kucağınızı boş bırakmasın inşallah.Herkesin bir alın yazısı , kaderi var.Bizimde böyleymiş.Bunu yaşayacakmışız evlat acısını tadacakmışız.Rabbim hidayet versin.İnsanın yüreği acıyor paramparça oluyor 😢 Yavrularımız melek geldi melek gitti
5858g Allah razı olsun canım.Korkma stres en çok bebeğine zarar.Senin doktorun sana bilgi vermiş en azından, bana da vermiş olsaydı bende başka doktorlara hastanelere giderdim.Ama boynuna koluna bacağına kordon dolanıp sapasağlam doğan yüzlerce bebek var.Endişelenme aöa tedbirini de elden bırakma.Bebeğinin hateketlerini sürekli kontrol et.Yavaşladığında bile koşa koşa doktoruna git.Allah snnde yardımcın olsun.😔
annepamuk hayır hiç bişey söylemedi.Hatta hareketlerini az hissettiğimi söylemiştim o gün.Kalp atışlarını tekrar dinledi.Ritmi herşeyi normal dedi.
Araştırdım acaba doktor ihmali mi var diye.kordon dolanmasında bebeğin kalp ritmi bozuluyormuş.Ama kadıncağız baktı bn aöyledikten sonra ve bir süre dinledi.Demek ki herşey bir anda oldu bilemiyorum ki.2d cihazlarda zaten görünmüyormuş.3d ve 4d de kordon dolanması fark ediliyormuş ama ki düğüm olursa yine göremiyormuş doktorlar.Sadece kalp ritüm düzensizliğinden fark edebiliyorlarmış.İnan öyle çok sorguladım ki doktor hatası ihmali mi yoksa ben mi bilmeden bişey yaptm diye.Ama inan öyle de işin içinden çıkamadım daha çok karıştım.😔 Rabbimin takdiri.Biz yavrumu 1500 gr biliyorken ona bile az derken kınalı kuzum 1180 gr doğdu.Yaşamış olsaydı da süreç öyle zor geçecekti ki.Yoğun bakımds kalıp vefat etseydi belki çok çok daha zor olacaktı.😥 Nr bileyim cnm ya bende kendimi bunlarla avutuyorum işte 😭
Tucem amin cnm Allah razı olsun 😢