Aygul01 Amin canım Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık 🤲🏻
Kimse doktor değil burda herkesin hamileliği farklı boyutta ilerliyor.Ama doktora gitmek istememe psikolojis de ayrı bir boyut.İnsanlar korkuyor, kimis önemsemiyor ne bileyim.Allah herkesi yavrusuna sağ sağliö sağlıcakla kavuştursun.
32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.
Esarikay Sağol canım bnm Allah razı olsun 😔
NurayHakyemez Bende öyle diyorum veren Allah alan Allah vardır bir bildiği, illa ki vardır bir hayır.Ama işte yürek dayanmıyor acısı bambaşka rabbim yaşatmasın
semdem1 sağol cnm
Tanereyluldeniz Hayırlı bir evlat olur inşallah rabbim uzun ömürler versn evladına.Allah razı olsun cnm 🤲🏻
Zhrnz aminnn cnm amin.Senin de başın sağolsun çok zor bir sınav.İnsanın içinin acısı dinmiyor günler geçtikçe daha da alevleniyor sanki.Elden bişey de gelmiyor.Gelse neler vermezdim.Bol bol dua ediyorum Rabbime sığındım.Başka çaremizde yol zaten 😔
Yenianneadayi2208 Amin canım şu mübarek cuma günü hürmetine Rabbim acımızı hafifletecek sağlıkla kucağımıza alıcağmız evlatlar nasip etsin tüm evladını kaybetmiş annelere🤲🏻
Yenianneadayi2208 ahh ki ne ahh Rabbim sabrınızı artırsın canım cennette bir meleğin var senin artık cok zor 😔 ama sunu bilirim ki Rabbim sevdiği kullarına agır imtihanlar verirmiş sizde sevdiği kullardansınız belli ki Allahım sabırlar versin meleğinizede Fatiha okudum 🙏😞
MelekAnnesiii Ahh kuzum tamda yaşadığım bu.Bağırmak istiyorum sesim çıkmıyor ağlamak istiyorum ama yapamıyorum.Bu acıyı yaşayan sadece ben değilim eşimde yaşıyor.Onu beni üzmemel için sağlam durmaya çalışırken görmek, içine attığını görmek, acısını yaşayamadığını görmek beni apayrı kahrediyor.O yüzden ne ağlayabiliyorum eşimin yanında ne bağırabiliyorum.Gidip gizlice ağlıyorum uyuduğunda ağlıyorum ki bir nebze olsun içim rahatlar belkş diye ama nafile.😔 Asla isyan etmedim neden Allahım diye haykırmadım.Hep dua ettim öğrendiğimde doğuma giderken sancı çekerken doğum yaparken..Hep yavruma dua ettim.Çünkü elimden daha fazlası gelmedi.Yavrum için başka yapacak bişeyim yoktu ki 😭
Derin_20 Amin cnm dualar tek tesellim zaten.Elimden fazlası da gelmiyor 😔
Rabbim dayanma gücü versin gerçekten üzgünüm allahim yardimcin olsun en kisa zamanda hayrlsiyla bebek müjdesini burdan verip kucagina almayi nasip etsin canim
Yenianneadayi2208 canım okurken aglamak dan kendimi alamadım. Çok üzüldüm çok 😢 .Rabbim dayanma gücü Sabri versin inşallah çok zor bende bebeklerimi kaybetmiş bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum. Geçecek arkadaşım bu günlerde geçecek. Duamdasin herzaman..
Yenianneadayi2208 amin canimm❤️
Yenianneadayi2208 canım okurken o acıyı hissedip ağladım… Bende ilk bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim bu acının tarifi yok bende eşyalar almıştım hevesle eve geldiğimde eşyaları ağlaya ağlaya öptüm kaldırmayın dedim annemlere rabbim dayanma gücünü sabrını versin bebeğininde toprağı bol olsun🙏🏻🙏🏻
Yenianneadayi2208 gece okudum yazınızı. İnanır mısınız o kadar çok üzülüp ağladım ki çok içime işledi. Allahım sana bolca sabır versin. Her şey gönlüne göre olsun inş🙏🏻
Yenianneadayi2208 Rabbim sana dayanma gücü versin inşallah. İnsan söyleyecek birşey bulamıyor, kelimeler insanın boğazında düğümleniyor😥😥
Aheahe Amin kuzum snnde başın sağolsun rabbim sana da nasip etsin en kısa zamanda inşallah.🤲🏻
Dnz2020 amin cnm amin rabbim kimseyi kucağı boş bırakmasın
Syh42 Sağol kuzum amin inşallah. snnde başın sağolsun 😔 Rabbim eğer hamile değilsen şu anda sana da bir evlat nasip etsin, hamileysen de yavruna sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻