tatlicianne Allah razı olsun kuzum amin inşallah 🤲🏻 Çok zor çok can acıtıyor ama ki elden bişey gelmiyor.Bol bol dua ediyorum sadece 😔
32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.
Seda8308 Aynen cnm kordon düğünlenmesi..😔 Allah ım sabır versin sana ds kucağın boş kalmasın.En kısa zamanda sağlıklı bir bebekle mükafatlandırsın acını hafifletsin 🤲🏻
GulcanYvz Ağzına yüreğine sağlık canım.Allah razı olsun 🤲🏻
Damla_K Amin kuzum amin Rabbim kimseye yaşatmasın hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın yüreğine evlat acısı düşürmesin.😔🤲🏻
Kubraaa1 Aynen öyle canım doğum yapıyor herkes bebek sesleri yankılanıyor hastanenin koridorlarında ama senin bebeğin sessiz sedasız doğup usulca gidiyor.Çok zor.Allah evladınla sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin uzun ömürler versin.
Allah razı olsun 🤲🏻
bbhhrr5289 Amin inşallah canım.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın böyle bir acı yaşatmasın.
Ipeku Allah razı olsun cnm.Dediğin gibi üzülmemek düşünmemel elde değil.Sürekli insanın aklında zaten.Rabbim kimseye yaşatmasın 🤲🏻
Cupkek Amin cnm snnde başın sağolsun.Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah 🤲🏻
Zuzuum Amin kuzum amin.Rabbim cennetinde kavuştursun evladını kaybeden tüm anneleri 🤲🏻
Aykam123 Ahh canım..İnşallah dediğin gibi bende kendimi avutmaya çalışıyorum.Ya böyle olsaydı ya şu şekilde yaşasaydım belki daha da toparlanması Zor olurdu, olacaktı diye.Rabbim böyle istedi vardır bir hayır.İlk bir kaç gün idrak etmek , kabullenmek çok daha zor oluyor ama Rabbim veriyor sanırım sabrını.Çok dua ettim rabbim dayanma gücü ver sabır ver diye.
HAYatımın en zor günleri, tarifi olmayan asla geçmeyecek bir acı 😔
Ulku_meyraayazma Amin cnm 🤲🏻
Razz7020 Rabbim yavruna sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.Bolca yat dinlen gerekirse hiç kalkma bile.İyi beslen herşeyden azar azar yemeye çalış bebeğine besin olsun şifa olsun diye.Karbonhidrattan öte protein ağırlıklı beslenmeye çalış cnm.Allah bin kere razı olsun ettiğiniz her dua size misli misli geri dönsün.🤲🏻
Aygul01 Amin canım Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık 🤲🏻
Kimse doktor değil burda herkesin hamileliği farklı boyutta ilerliyor.Ama doktora gitmek istememe psikolojis de ayrı bir boyut.İnsanlar korkuyor, kimis önemsemiyor ne bileyim.Allah herkesi yavrusuna sağ sağliö sağlıcakla kavuştursun.
Esarikay Sağol canım bnm Allah razı olsun 😔
NurayHakyemez Bende öyle diyorum veren Allah alan Allah vardır bir bildiği, illa ki vardır bir hayır.Ama işte yürek dayanmıyor acısı bambaşka rabbim yaşatmasın
semdem1 sağol cnm
Tanereyluldeniz Hayırlı bir evlat olur inşallah rabbim uzun ömürler versn evladına.Allah razı olsun cnm 🤲🏻
Zhrnz aminnn cnm amin.Senin de başın sağolsun çok zor bir sınav.İnsanın içinin acısı dinmiyor günler geçtikçe daha da alevleniyor sanki.Elden bişey de gelmiyor.Gelse neler vermezdim.Bol bol dua ediyorum Rabbime sığındım.Başka çaremizde yol zaten 😔
Yenianneadayi2208 Amin canım şu mübarek cuma günü hürmetine Rabbim acımızı hafifletecek sağlıkla kucağımıza alıcağmız evlatlar nasip etsin tüm evladını kaybetmiş annelere🤲🏻