annepamuk hayır hiç bişey söylemedi.Hatta hareketlerini az hissettiğimi söylemiştim o gün.Kalp atışlarını tekrar dinledi.Ritmi herşeyi normal dedi.
Araştırdım acaba doktor ihmali mi var diye.kordon dolanmasında bebeğin kalp ritmi bozuluyormuş.Ama kadıncağız baktı bn aöyledikten sonra ve bir süre dinledi.Demek ki herşey bir anda oldu bilemiyorum ki.2d cihazlarda zaten görünmüyormuş.3d ve 4d de kordon dolanması fark ediliyormuş ama ki düğüm olursa yine göremiyormuş doktorlar.Sadece kalp ritüm düzensizliğinden fark edebiliyorlarmış.İnan öyle çok sorguladım ki doktor hatası ihmali mi yoksa ben mi bilmeden bişey yaptm diye.Ama inan öyle de işin içinden çıkamadım daha çok karıştım.😔 Rabbimin takdiri.Biz yavrumu 1500 gr biliyorken ona bile az derken kınalı kuzum 1180 gr doğdu.Yaşamış olsaydı da süreç öyle zor geçecekti ki.Yoğun bakımds kalıp vefat etseydi belki çok çok daha zor olacaktı.😥 Nr bileyim cnm ya bende kendimi bunlarla avutuyorum işte 😭
32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.
Tucem amin cnm Allah razı olsun 😢
annepamuk Ciğer geliştiriciden sonra oksapar verdi kan sulandırıcı iğne.Pıhtılaşma ile alakalı da herhangi birşey söylemedi
Sermec27 Amin cnm amin 🤲🏻
byzatrn Tşk ederim cnm Allah razı olsun 😔
Yenianneadayi2208 rabbimden sabırlar diliyorum canım zor çok zor ağlayarak okudum allahım hiç bir anneye bunu yaşatmasın ama o bir melek sana şefaatçi olucak inşallah 🤲🏻😢
Zuhal_tozlu amin cnm tşk ederim Allah razı olsun 🤲🏻
Gulsen21 İnşallah cnm bnm inşallah 🤲🏻 Allah razı olsun
Zuzum577 amin cnm Rabbim kimseye yaşatmasın.Herkes sağ sağlim evlatlarını kucağına alsın inşallah 🤲🏻
Yenianneadayi2208 Allah yardımcınız olsun gözyaşlarımı tutamadım ,Allah sizlere sabırlar versin dicek birşey bulamıyorum
Yenianneadayi2208 38. Haftama kadar her şey normaldi gelişimi kilosu detaylı ultrasonada girmiştim 22. Haftamda iyi bir perinatolog bakmıştı. Hiç bir sorun yoktu maalesef kordon düğümü ultrasonda belli olmuyormuş. Sezaryandan sonra doktor söyledi resmimi çekmişti kordonda 2 tane düğüm😞çok sıkı olunca ani bebek ölümleri olabiliyormuş. Sizinde mi kordon düğümlenmesi olmuştu?
Yenianneadayi2208 kendimi tutamadım okurken canım içim parçalandı Allahım sabır versin hem sana hem eşine inşallah en yakın zamanda yeniden hayırlı bir haber alırsın rabbim sana hayırlı Sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin başınız sağ olsun
Yenianneadayi2208 canım benim seni cennette bekleyen melek var ne mutlu Rabbim sabır versin . Sağlıklı yavruların olsun inşallah
Yenianneadayi2208 sendende Allah razı olsun canım 💗 yokya yarım yamalak bişeyler dedi bıraktı beni daha çok strese soktu böyle
Yenianneadayi2208 rabbim peygamber sabrı versin bir daha yaşatmasın hayırlısıyla sağ Salim kucağınıza alacağınız bi nebze de olsa acınızı hafifletecek bebişle doldursun inşallah kucağınızı
o kdr muayeneye gidipte kordonu nasıl görmez doktor ben doktor hatası olduğunu düşündüm açıkçası
Yenianneadayi2208 ah içim parçalandı yazdıklarını yaşar gibi okudum yaşadığımı düşündükçe canım acıdı içim tekrardan parçalada bölündü ama sen çok güçlü bir annesin bunu hissettim yavrunu huzurla uyusun senide allahım en kısa zamanda mükafatlandırsın kucağını boş bırakmasın 🙏🏻
Yenianneadayi2208 çol ama çok üzüldüm. Rabbim sabır versin. İnş en kısa zamanda tekrar versin.
Yenianneadayi2208 çol ama çok üzüldüm. Rabbim sabır versin. İnş en kısa zamanda tekrar versin.
Burcinsahin Amin canım amin inşallah 🤲🏻
Yenianneadayi2208 amin insAllah dun okudugma cok kotu olmustum dunden beri bebegimin haraketi hic durmadi sanki soylemek istiyor ki burdayim merak etme diye vAlla bende ilk bebegimi kaybetmistim diye korku cok basti Allah kimseye evlat acisi vermesin🤲