[bilinmeyen] okadar uzuldum ki tarif edemem. Cennet kusu oldu yavrunuz. Allah dayanma gucu versin
32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.
[bilinmeyen] berat gecesinde kaybettin demek yavrunu ah beratım canım oğlum ben de 34 gün önce 37+3 haftalıkken kaybettim karnımda kalbı durmuş yavrumun ve doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey doktorum dogal ölüm dedi ah ne zor hayaller kurarken mezara koymak yavrunu cok zor canım cok zor bu acıyı yaşamayan anlamaz Allahım sana sabırlar versin inşallah rabbim şefaatçi eylesin meleğini inşallah tekrardan anne olmayı nasıp etsin rabbım bize 🙏😔
[bilinmeyen] kuzum benim yaa cok üzüldüm okurken agladım içim yandı Rabbim sana eşine sabır versin dayanma gücü versin inşallah cok zor gercekten bu acının bi tarifi yok ne desem nafile Rabbime sığınmaktan başka caremiz yok maalesef 😔 Allah’ım hayırlısıyla tekrar bir evlat nasip etsin sag salim kucagınıza almayı nasip etsin inşallah bi daha böyle acılar yaşatmasın güzel mevlam 🤲 Rabbim sizi cennette kavuştursun cennette sizi bekliyor olucak güzel melek 🤲bol bol sabır versin güzel Allah’ım 🤲
[bilinmeyen] berat gecesinde kaybettin demek yavrunu ah beratım canım oğlum ben de 34 gün önce 37+3 haftalıkken kaybettim karnımda kalbı durmuş yavrumun ve doktorumun dediğine göre bebeğim cok saglıklıymış ne kordon dolanması ne kaka yapması ne başka bir şey doktorum dogal ölüm dedi ah ne zor hayaller kurarken mezara koymak yavrunu cok zor canım cok zor bu acıyı yaşamayan anlamaz Allahım sana sabırlar versin inşallah rabbim şefaatçi eylesin meleğini inşallah tekrardan anne olmayı nasıp etsin rabbım bize 🙏😔
[bilinmeyen] Boğazım düğümlendi😢 ne yazacağımı bilemiyorum şuan 😔😢 Rabbim sabır versin başın sağolsun 😔Ve hiçkimseye evlat acısı yaşatmasın🙏🏻Eğer içimdeki duyguyu yanlış bi şekilde size aktarmış olursam kusuruma bakmayın🙏🏻😔 Inşallah en kısa sürede yeniden hamile kalırsınız ve bu duyguyu yeniden en güzel şekliyle yaşarsınız 🙏🏻
[bilinmeyen] icim parçalandı okurken rabbim sana sabir versin rabbim kucagibi tekrar doldursun melegin seni cennet kapisinda bekliyor artik. Rabbim ona huzur versin yattigi yerler nur olsun. Basin sag olsun 😥😥😥
[bilinmeyen] okurken benim boğazım düğümlendi.öyle içten anlatmışsınızki ne desem az kalacak.Allah derdinizin dermanını versin tez vakitte sağlıcakla yeniden anne olursunuz inşallah.Allahım bir taraftan aldığını öbür taraftan mutluluk olarak kat kat versin size.gönlünüzün muradı neyse o olsun inş.🙏🏻🙏🏻🙏🏻
[bilinmeyen] Amin kuzum Allah razı olsun.🤲🏻
[silindi]
[bilinmeyen] ah canım benim çok geçmiş olsun basın sağolsun bana da iki bucuk ay oldu 33 artı 2 de iki tane kızımı kaybettim ayni şekilde kalp atislari durdu ikizlerimin. Gece yarisi apartopar sezeryana alındım ic kanama da basladigindan. Senin kalp atışının durdugu halde beklemen cok ağır çok acı olmuş gerçekten allahim sabrını versin yerini doldursun insaallah. Bende göremedim hic göstermediler nasıl büyük bi boşluk çok iyi anlıyorum. Allahım sabir versin. Acı ama şanslı anneleriz bunu hatırlayıp bi nebze de olsa rahatlar icini
[silindi]
[bilinmeyen] ah canım benim çok geçmiş olsun basın sağolsun bana da iki bucuk ay oldu 33 artı 2 de iki tane kızımı kaybettim ayni şekilde kalp atislari durdu ikizlerimin. Gece yarisi apartopar sezeryana alındım ic kanama da basladigindan. Senin kalp atışının durdugu halde beklemen cok ağır çok acı olmuş gerçekten allahim sabrını versin yerini doldursun insaallah. Bende göremedim hic göstermediler nasıl büyük bi boşluk çok iyi anlıyorum. Allahım sabir versin. Acı ama şanslı anneleriz bunu hatırlayıp bi nebze de olsa rahatlar icini
[bilinmeyen] Kurban olurum senin gözyaslarinin her damlasina bitanem okurken kalbim parcalandi bogazim dugumlendi Allahim dayanma gucu versin 😓😓
[bilinmeyen] Kurban olurum senin gözyaslarinin her damlasina bitanem okurken kalbim parcalandi bogazim dugumlendi Allahim dayanma gucu versin 😓😓
O kadar içim yandiki okurken Rabbim sabirlarin en büyüğünü versin size Rabbim kucağıniza boş bırakmasın sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin 😔😔
O kadar içim yandiki okurken Rabbim sabirlarin en büyüğünü versin size Rabbim kucağıniza boş bırakmasın sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin 😔😔
Buse3412 amin kuzum Allah razı olsun 🤲🏻
MinnieMouse Amin kuzum amin inşallah.🤲🏻Allah razı olsun
132025 Amin kuzum amin inşallah.Allah bin kere razı olsun 🤲🏻
Guler_14 Amin canım Allah razı olsun 🤲🏻 İnşallah
Malatya44 Amin kuzum inşallah.Allah razı olsun.🤲🏻 Rabbim sana da sabırlar versin.İnsanın canından bir parçasını kaybetmesi bambaşka bir acıymış.😢
Canım Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasın; okurken çok ama çok kötü oldum. Allah size tekrar anne olmayı nasip eylesin, Şafi adıyla yüreğinizdeki acıya şifa olsun.