• Doğum Hikayeleri
  • 32+3 Yavrumu Kaybettim 😭 Olumsuz Etkilenecek Anneler Okumasın Lütfen.

Yenianneadayi2208 mahvettin beni okurken gözyaşlarımdan yazıyı göremedim.. 31 haftalığım ben de ve hepimizin başına gelebilir bu malesef.. Rabbim öbür dünyada senin şefaatçin olmayı nasip etsin yavruna. Seni ve babasını bekliyor meleğin ben eminim.
inşallah kısa zamanda yeni bir evlat ile mükafatlandırılırsınız, acın ancak böyle hafifleyebilir.. Çok çok geçmiş olsun, başınız sağ olsun 😔

Okurken cok kotu oldum aglamakli. Eminim cok zordur 😩😩😫 Allah sabir versin gecmis olsun. Ne denir cok aci bisey.

Gizemciim Aynen öyle anneler burda yazıyordu görüyordum şu kdr süre hiç kımıldamadı tekme atmadı doktora gideyim mi napayım fikir verin diye.Asla kimse burda zaman harcamasın.Bebek hareketleri çok çok önemli.Böyle bir acı yaşamak istemiyorsanız her daim tedbirli olun.Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın 😔

Ezgiozkan Kordon dolanmasının rahim kısalığıyla bir ilgisi olduğunu zannetmiyorum.O bambaşka birşey.Senin sadece erken doğum riskin olabilir.Ama rahim ölçümün 27 mm iyi şuanda.Bolca yat dinlen.Hareket ettikçe ayaka çok kaldıkça bebek daha ds çok rahime baskı yapıyor.Çok geçmiş olsun.

tatlicianne Allah razı olsun kuzum amin inşallah 🤲🏻 Çok zor çok can acıtıyor ama ki elden bişey gelmiyor.Bol bol dua ediyorum sadece 😔

Seda8308 Aynen cnm kordon düğünlenmesi..😔 Allah ım sabır versin sana ds kucağın boş kalmasın.En kısa zamanda sağlıklı bir bebekle mükafatlandırsın acını hafifletsin 🤲🏻

Damla_K Amin kuzum amin Rabbim kimseye yaşatmasın hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın yüreğine evlat acısı düşürmesin.😔🤲🏻

Kubraaa1 Aynen öyle canım doğum yapıyor herkes bebek sesleri yankılanıyor hastanenin koridorlarında ama senin bebeğin sessiz sedasız doğup usulca gidiyor.Çok zor.Allah evladınla sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin uzun ömürler versin.
          Allah razı olsun 🤲🏻

Ipeku Allah razı olsun cnm.Dediğin gibi üzülmemek düşünmemel elde değil.Sürekli insanın aklında zaten.Rabbim kimseye yaşatmasın 🤲🏻

Aykam123 Ahh canım..İnşallah dediğin gibi bende kendimi avutmaya çalışıyorum.Ya böyle olsaydı ya şu şekilde yaşasaydım belki daha da toparlanması Zor olurdu, olacaktı diye.Rabbim böyle istedi vardır bir hayır.İlk bir kaç gün idrak etmek , kabullenmek çok daha zor oluyor ama Rabbim veriyor sanırım sabrını.Çok dua ettim rabbim dayanma gücü ver sabır ver diye.
            HAYatımın en zor günleri, tarifi olmayan asla geçmeyecek bir acı 😔

Razz7020 Rabbim yavruna sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.Bolca yat dinlen gerekirse hiç kalkma bile.İyi beslen herşeyden azar azar yemeye çalış bebeğine besin olsun şifa olsun diye.Karbonhidrattan öte protein ağırlıklı beslenmeye çalış cnm.Allah bin kere razı olsun ettiğiniz her dua size misli misli geri dönsün.🤲🏻

Aygul01 Amin canım Allah razı olsun ağzına yüreğine sağlık 🤲🏻
              Kimse doktor değil burda herkesin hamileliği farklı boyutta ilerliyor.Ama doktora gitmek istememe psikolojis de ayrı bir boyut.İnsanlar korkuyor, kimis önemsemiyor ne bileyim.Allah herkesi yavrusuna sağ sağliö sağlıcakla kavuştursun.