Glsm3553 oda hazır değil karantinaya alındık ya evdeyiz herşey var çoğunlukla ama hazırlamadım daha 🤭🤭 pijama takımı almam lazım

33+5 olduk bugün bazı işlerimiz için eşimle çok koşturmamız gerekti dışarda, 6500 adım atmışız mahvoldum resmen. Nerde o eski eşimin yürüyüşünü yavaş bulan ben şimdi yetişemiyorum adama 😁 vajina ağrısı gümbür gümbür bakalım bu gece nasıl uyucam.

Glsm3553 35+5 gündüz rahatım ama gece yan yatmaktan çok ağrı çekiyorum 4-5 saat anca uyuyabiliyorum en fazla, kendimi yorduğum zamanlar bel ağrım oluyor sadece

matrushka vajina agrisi dedigin nasil oluyor bende adet sancisi gibi bir agri var ikisi aynimu

Derin_20 surekli yan mi yatiyorsun ben bazen duz yatiyorum ama bel agrisi surekli var

Glsm3553 Yok ikisini de ayrı ayrı yaşadığımdan biliyorum adet ağrısı kasıktan yukarıdan aşağıya daha ön kısımda oluyor. Vajina ağrısı ise namı diğer çatı ağrısı vajinanın içindeki kemiğin ağrısı. Hani şu bebişlerin içinden geçip gelecekleri kemiğin ağrısı :)

Glsm3553 yok ikisininrakım almak istiyorum, bir önden düğmeli bir elbise şeklinde gecelik

Glsm3553 35. Haftadayım benimde bu haftaya kadar hiç bir sorunum olmadı ne bulantı ne ağrı gayet güzelde uyuyordum hamile gibi değildim kıpır kıpır herşeye yetişiyordum ama bu hafta bacak krampları başladı bacaklarım kasılıyor ve kalçamda da kasılma hissediyorum vajinam da aynı şekilde bebek mi tekmeliyor kramp kı giriyor anlamıyorumda bu arada bebek de makat geliş hiç dönmedi ve doktorum döncek gibi durmuyor dedi

Glsm3553 evet hatta olabildiğinde soluma yatıyorum sırt üstü yatmak tehlikeli canım doktorum söyledi

33+5 iz biz de ama idrarımdan sonra hep sarı şeffaf akıntım geliyor normal mi. Bu aralar akıntım daha da arttı

Glsm3553 bel ağrısı canım daha çok kuyruk sokumunun orası. Sag böbreğimde biraz genişleme var zaten onun ağrısı daha bi baska😞

Glsm3553 Pazartesi kontrolüm vardı belimin ağrısını söyledim ama normal demişti. İki gündür de arttı gibi. Rahim ağzını kontrol etti oda sancı yapabiliyormuş benim 19. Haftamda da kısalma olmustu ama oda normal çıktı. Bebeğin pozisyonundan da ağrın çok olur suan bebekle alakalı bi sıkıntı yok demişti. Ama gerçekten dayanılmaz bi ağrı. İnce ince sızlıyor sürekli. Diğer randevum da 22 sinde böyle devam ederse erkene alacam. Böbreğin için bişe kullanıyor musun bana Her ihtimale karsı enfeksiyonu önlemek için antibiyotik verdi o baya bi azalttı böbrek ağrımı

Glsm3553 35+1 günler geçmiyor geceler ayrı geçmiyor saga yatıyorum sag tarafım agrıyor sola yatıyorum solum aynı düz yatamıyoruz zaten oglum da maşallah çok hareketli şunun şurasında 3 hafta kaldı diyorum ama gözümde büyüyor o 3 hafta nasıl geçicek diye..

Pearly hastaneye gittiniz mi benimde bi hafta sonra var kontorulum benimde vajinada sizlamalar oluyor normalmiymis acaba sordunuz mu 33+6

Glsm3553 34+4üm bel ağrısı yan ağrısı hepsi ara ara yokluyor. Kalçamın üstündeki kemik biri vurmuşçasına sızlıyor hatta bazen de kuyruk sokumu kemiğim batıyor. Onun dışında henüz alt kısmımda baskı hissi yok kasılmalarım var bazen yoğun bazen seyrek idare ediyoruz işte😅

Glsm3553 hareketleri artık dönme ve gerinme şeklinde oluyor benimkisi çok popo ve ayak çıkarıyo ultrasonda nasıl durduğunu gördüğüm için neresi olduğunu anlayabiliyorum. Arada hıçkırıyor bazen titriyor 😂