Glsm3553 oda hazır değil karantinaya alındık ya evdeyiz herşey var çoğunlukla ama hazırlamadım daha 🤭🤭 pijama takımı almam lazım
34.-35. Haftalik hamileler
33+5 olduk bugün bazı işlerimiz için eşimle çok koşturmamız gerekti dışarda, 6500 adım atmışız mahvoldum resmen. Nerde o eski eşimin yürüyüşünü yavaş bulan ben şimdi yetişemiyorum adama 😁 vajina ağrısı gümbür gümbür bakalım bu gece nasıl uyucam.
aselarzum35 ben pijama takimisi sahinler aldim benimde gecelik almam lazim sen aldinmi gecelik
Glsm3553 Yok ikisini de ayrı ayrı yaşadığımdan biliyorum adet ağrısı kasıktan yukarıdan aşağıya daha ön kısımda oluyor. Vajina ağrısı ise namı diğer çatı ağrısı vajinanın içindeki kemiğin ağrısı. Hani şu bebişlerin içinden geçip gelecekleri kemiğin ağrısı :)
Minik-mucizem123 bel agrisi mi bobrek agrisi mi dinlenincede gecmiyormu
Glsm3553 yok ikisininrakım almak istiyorum, bir önden düğmeli bir elbise şeklinde gecelik
Glsm3553 35. Haftadayım benimde bu haftaya kadar hiç bir sorunum olmadı ne bulantı ne ağrı gayet güzelde uyuyordum hamile gibi değildim kıpır kıpır herşeye yetişiyordum ama bu hafta bacak krampları başladı bacaklarım kasılıyor ve kalçamda da kasılma hissediyorum vajinam da aynı şekilde bebek mi tekmeliyor kramp kı giriyor anlamıyorumda bu arada bebek de makat geliş hiç dönmedi ve doktorum döncek gibi durmuyor dedi
33+5 iz biz de ama idrarımdan sonra hep sarı şeffaf akıntım geliyor normal mi. Bu aralar akıntım daha da arttı
Glsm3553 bel ağrısı canım daha çok kuyruk sokumunun orası. Sag böbreğimde biraz genişleme var zaten onun ağrısı daha bi baska😞
Minik-mucizem123 aynen benimde sag bobrekte genisleme var sag tarafa yatamiyorum agri oluyor ve dedigin gibi kuyruk sokumu kismi agriyor hic doktora sordunmu
Glsm3553 Pazartesi kontrolüm vardı belimin ağrısını söyledim ama normal demişti. İki gündür de arttı gibi. Rahim ağzını kontrol etti oda sancı yapabiliyormuş benim 19. Haftamda da kısalma olmustu ama oda normal çıktı. Bebeğin pozisyonundan da ağrın çok olur suan bebekle alakalı bi sıkıntı yok demişti. Ama gerçekten dayanılmaz bi ağrı. İnce ince sızlıyor sürekli. Diğer randevum da 22 sinde böyle devam ederse erkene alacam. Böbreğin için bişe kullanıyor musun bana Her ihtimale karsı enfeksiyonu önlemek için antibiyotik verdi o baya bi azalttı böbrek ağrımı
Glsm3553 35+1 günler geçmiyor geceler ayrı geçmiyor saga yatıyorum sag tarafım agrıyor sola yatıyorum solum aynı düz yatamıyoruz zaten oglum da maşallah çok hareketli şunun şurasında 3 hafta kaldı diyorum ama gözümde büyüyor o 3 hafta nasıl geçicek diye..