Glsm3553 35+1 günler geçmiyor geceler ayrı geçmiyor saga yatıyorum sag tarafım agrıyor sola yatıyorum solum aynı düz yatamıyoruz zaten oglum da maşallah çok hareketli şunun şurasında 3 hafta kaldı diyorum ama gözümde büyüyor o 3 hafta nasıl geçicek diye..

Pearly hastaneye gittiniz mi benimde bi hafta sonra var kontorulum benimde vajinada sizlamalar oluyor normalmiymis acaba sordunuz mu 33+6

Glsm3553 34+4üm bel ağrısı yan ağrısı hepsi ara ara yokluyor. Kalçamın üstündeki kemik biri vurmuşçasına sızlıyor hatta bazen de kuyruk sokumu kemiğim batıyor. Onun dışında henüz alt kısmımda baskı hissi yok kasılmalarım var bazen yoğun bazen seyrek idare ediyoruz işte😅

Glsm3553 hareketleri artık dönme ve gerinme şeklinde oluyor benimkisi çok popo ve ayak çıkarıyo ultrasonda nasıl durduğunu gördüğüm için neresi olduğunu anlayabiliyorum. Arada hıçkırıyor bazen titriyor 😂

Esra_3929 banada zaman hic gecmiyormus gibi geliyor kontrole en son ne zaman gittin peki

Zebrck disaridab belli oluyormu ayak cikartirken ben kontrole gitmeyince sanki bebegim buyumuyormus gibi zannediyorum

Minik-mucizem123 bebeğin baş geliş mi duruyor benim 27. Haftadan beri baş geliş ve senin gibi ara ara kuyruk sokumu bel ağrılarım yokluyor. Doktora da hiç sormak aklıma gelmiyor çünkü ne zaman kontrole gitsem o günlerde ağrımıyor oluyor unutuyorum heralde normaldir

Glsm3553 şekil olarak değil ama yumurta kadar bişey çıkarıyo hep sağ yanımdan babasıyla tutuyoruz belli yani :) büyüyodur büyümez olur mu

Glsm3553 hazır canım evet. salı günü doktordaydım nstye de girdim herhangi bi sorun yok 3-4 hafta gelme dedi bana ama 27 nisanda 37 haftalık oluyorum o zaman gideceğim sanırm

Minik-mucizem123 bobrek genislemesi icin ilac vermedi doktor hamilelikte olur dedi dayanilmaz agrilarim oldugunda 14 gun antibiyotik kullandim birde sag bobrekte genisleme varsa mesela o tarafa yatmaman gerekiyormus

Zebrck gittigin hastane pandemi hastanesi mi benimki pandemi hastanesi devlet hastanesi birde oyuzden kontrole gitmeye korkuyorum ne yapmak lazim acaba

Glsm3553 özel ve pandemi değil sen de şikayetin yoksa 37-38. Haftanda kontrole git bu aralar gittiysen. Gitmediysen de arada bi tarihte git sonra doğuma gidersn canım korkma pandemi olsun olmasın virüs riski her yerde mevcut hepimiz korkuyoruz

Zebrck normalde makat gelişti canım ama pazartesi gittiğimde bas geliş olmustu. Bende hiç sormadım kuyruk sokumu ağrısını ama doktorum artık pozisyondan dolayı ağrıların artacak biraz zorlayacak seni ama geçecek hepsi demişti. Sanırım pozisyonundan kaynaklı 😔

Kızlar bende 34 +3 teyim doktora gittim çarsamba günü bende de baş dönmesi bailadı tansiyondan korktum doktor bu haftalarda normalmdedı üstümemağırlık çöktüğü için sanah kahvaltımı biraz aksartordum ondan dolayıda baş dönmesı yasadım 3 gün felan bebegım dönmüştü zaten 32 haftalıkken şuan alt tarafa baskı yapyor klozette uyuyacam artık o derece bebek döndüğü için vajibaya baskı yapyor ben yataktan kalkarken felan iğne gibi batıyor bnlarda normal 😍

Pearly bana da aynısını söyledi ya biraz da enfeksiyon var dedi ondan da olur dedi