Glsm3553 Bel ağrısı sabit artık. İnceden inceden sürekli sızlatıyor. Kasık ağrım yok ama şu 3 gündür hemoroid ile başım çok belada oturup kalkamıyorum bile zehir oluyor günler. Ama ağırlaştım nedense tıs tıs yapıp yürüyorum 😃 şimdi ocakta biberonun ağzı ile emziği kaynatıyorum onlarıda çantaya atayım da eksikler tamamlansın. Hareketlerinde hiç azalma yok. 30. Haftada baş geliş dönmüştü 34+3 de makat geliş olarak geri döndü. Dünden beri dönmeye çalışıyor tekrar bir sağ bir sol yapıyoruz 35+0

Geçmiyor günler hele gece olunca kasılmalar başlıyor sabahı sabah ediyorum rutine bağladım artık 😏

Glsm3553 bel ağrısı yok sadece vajina ağrısı var bazen çok şiddetli oluyor dayanılacak gibi olmuyor ☹️ Bebek çok hareketli 💙 yarın kontrolümüz var gidip görücez inşaallah bir sıkıntımız yoktur 🤲🏻 33+6 🧿

34+2 yim şiddetli sırt ağrısı cekşyorum arada sancı batıyor kemiklerim sanki çok kötü hamileliğim boyunca doktor parol içebilşrsşn dediği halde onca agrıya sancıya içmedim ama bu sefer dayanamadım aradım doktoru iç dedi içtim.. ama her agrıya içmiyorm sonuna kadar direniyorm

Glsm3553 34+1 haftalık hamıleyım. Bebeğım hareketlerınde bır kısıtlama olmadı. Bel ağrısından zıyade vajına agrısı oluyor ara sıra da karın ağrısı oluyor. Bakalım yarın kontrole gıdıcez doktorumu ne dıyecek mınık kızımız napıyor bakalım🤗

Glsm3553 benim de bebeğim çok hareketliydi iki gündür az hareket ediyor nedenini merak ediyorum 🤷🏻‍♀️ 34+2

Ben 34+4 deyim bel ağrılarım inanılmaz bazen destek almadan yürüyemiyorum bile ,miğde yanmalarım var, ödemden dolayı sağ kolumda gecmeyen uyuşmalar oluyor ağlatıcak derecede sabaha kadar uyuyamıyorum acılardan 🙁

Pinar_93 aynen benim bebegiminde hareketleri az kontrole gitmeyede korkuyorum virusten dolayi yorulmak etkiliyormu acaba bebek hareketlerini neden oyle kafama takildi

Benim henüz agrım olmıyor ya acaba gec mi doğuırucam demek bu? Ya da evdeyim yorucu iş felan yapmıyorum ondan mı? 34+4 üm

Caglos bel agrisi normal diyor doktorlar karniniz cok buyukse oda etkiler

Asu20- yani bende evdeyim ama gunluk isimi yapiyorum o bile cok geliyor bana surekli yatiyormusunuz bebek hareketleri nasil

defnemila kabizlik bende de var maalesef kayisi hosafi icmek lazim kiz mi erkek mi bebeginiz

Asu20- bende 34+2 tim öyle çok zorlayıcı ağrılarım olmuyor sadece karnım kasılıyor günde 5-6 defa o esnada nabzım hızlanıyor midem bulanıyor biraz o kadar canım . Bel ağrısı çok kilo alınca da oluyor galiba ben 10 kilo aldım şimdiye kadar boyum da var

EniseEren doktora sordunuzmu hic ben bikere sormustum karnin hertarafi agriyorsa gazdab dolayi oluyormus ama adet sancisi neden olur onu bilmiyorum benim suan oyle

Glsm3553 günlük işleri yapıyorum işte düzenle süpür. Ütü as katla yemek bunlar . Bunlarda mesela cogu bir güne biriktiyse o zaman bel agrısı oluyor yatımca geçiyor. Bebek hareketli çoğunlukla . Bi şimdi nedense hareketsiz .
                          iki gündür felan el ayak şişmesi farkettim . Agırlaşıcam galiba yavaş yavaş.

seda_gms87 kasilma bende de oluyor ama en cok adet sancisi gibi agrim oluyor o neden oluyor anlamadim

fsyhslg kasılma naısl oluyor tam anlmadım. Dün bi kez karnım sertleşti . İlk olunca ne oluyor ne bitiyor bende bilmiuorım valla 🤣🤣