Nasil geciyor gunleriniz kasik agrisi bel agrisi yan agrilariniz oluyor bebek hareketleri daha yavas sanki sizinde oylemi?
34.-35. Haftalik hamileler
- Düzenlendi
Glsm3553 Bel ağrısı sabit artık. İnceden inceden sürekli sızlatıyor. Kasık ağrım yok ama şu 3 gündür hemoroid ile başım çok belada oturup kalkamıyorum bile zehir oluyor günler. Ama ağırlaştım nedense tıs tıs yapıp yürüyorum 😃 şimdi ocakta biberonun ağzı ile emziği kaynatıyorum onlarıda çantaya atayım da eksikler tamamlansın. Hareketlerinde hiç azalma yok. 30. Haftada baş geliş dönmüştü 34+3 de makat geliş olarak geri döndü. Dünden beri dönmeye çalışıyor tekrar bir sağ bir sol yapıyoruz 35+0
Geçmiyor günler hele gece olunca kasılmalar başlıyor sabahı sabah ediyorum rutine bağladım artık 😏
Glsm3553 bel ağrısı yok sadece vajina ağrısı var bazen çok şiddetli oluyor dayanılacak gibi olmuyor ☹️ Bebek çok hareketli 💙 yarın kontrolümüz var gidip görücez inşaallah bir sıkıntımız yoktur 🤲🏻 33+6 🧿
34+2 yim şiddetli sırt ağrısı cekşyorum arada sancı batıyor kemiklerim sanki çok kötü hamileliğim boyunca doktor parol içebilşrsşn dediği halde onca agrıya sancıya içmedim ama bu sefer dayanamadım aradım doktoru iç dedi içtim.. ama her agrıya içmiyorm sonuna kadar direniyorm
Ben 34+4 deyim bel ağrılarım inanılmaz bazen destek almadan yürüyemiyorum bile ,miğde yanmalarım var, ödemden dolayı sağ kolumda gecmeyen uyuşmalar oluyor ağlatıcak derecede sabaha kadar uyuyamıyorum acılardan 🙁
Benim henüz agrım olmıyor ya acaba gec mi doğuırucam demek bu? Ya da evdeyim yorucu iş felan yapmıyorum ondan mı? 34+4 üm
Glsm3553 arada oluyor evet canım ama genelde karın ağrısı
Glsm3553 günlük işleri yapıyorum işte düzenle süpür. Ütü as katla yemek bunlar . Bunlarda mesela cogu bir güne biriktiyse o zaman bel agrısı oluyor yatımca geçiyor. Bebek hareketli çoğunlukla . Bi şimdi nedense hareketsiz .
iki gündür felan el ayak şişmesi farkettim . Agırlaşıcam galiba yavaş yavaş.
seda_gms87 kasilma bende de oluyor ama en cok adet sancisi gibi agrim oluyor o neden oluyor anlamadim