Pinar_93 ilaç kulanıyordum pempe fosterim vardı bıraktırmıstı dahileye doktorum ama doğumum yaklastı için çok kötü olmaya basladım nefes alamaz oldum tekrar kulandırmaya basladılar fosteri konturol altına almaya çalısıyorlar sonuç ne olacak bilmıyorum pazartesi tekrar kontrolüm var bakalım karar verecek doktorum 🤦‍♀️🤦‍♀️

Ayse211 bende de var o ilaçtan . En son göğüs hastalıklarına kontrole gitmiştim ve bana o ilacı her gün alabaliceğimi bebeğe bir zararı olmadığını ifade etti . Ama normal Doğumla alakalı bir şey demediler . Allah yardımcımız olsun inşallah 🙏

Pinar_93 bende sizinle aynıyım 34 haftaya girdik ama hiç durmuyorum 🤗 çünkü ev işi bitmiyor bazen hamile olduğumu unuttuyorum

Mine-maral bende öyleyim valla bi yandan da hep uzanıp dinlenmek istiyorum erken Doğum falan olmasın diye Allah korusun

Glsm3553 erken doğum riskim de yok ama Bi kere nst de kalp atışı durağan çıktı diye yaptılar bilmiyorum valla

aselarzum35 hicbirsey yapmadanda zaman gecmiyorki hastane cantan hazirmi peki ne koyacagim konusubda kararsizim

Pinar_93 hareketleri bebeğinizin iyiyse hiç korkmayın benim oğlum iş yapmamdan zevk alıyor oturup dinlenmemle kudurması bir oluyor 😂😂

Ya kızlar 32 haftalığım ama bel ağrım hiç geçmiyor. İnce ince sızlıyor resmen yel girmiş gibi ama hiç üşütmedim sürekli sıcak tutuyorum kendşmi. Bulantılarım geçmişti ne güzel şimdi tekrar başladı. Uzanınca mide yanmam bogazıma kadar çıkıyor resmen. Ağrıdan ağlamak istiyorum ama bişe olur diye aglayamıyorum bile. Belimin ağrısı bacaklarıma bile vurdu. Kontrolüm de ayın 22 sinde. Bebeğimin hareketleri de gayet iyi ama böyle bel ağrısı normal mi acaba. Pazartesi günü kontrolüm vardı bi sıkıntı yoktu 😞😞

Glsm3553 oda hazır değil karantinaya alındık ya evdeyiz herşey var çoğunlukla ama hazırlamadım daha 🤭🤭 pijama takımı almam lazım

33+5 olduk bugün bazı işlerimiz için eşimle çok koşturmamız gerekti dışarda, 6500 adım atmışız mahvoldum resmen. Nerde o eski eşimin yürüyüşünü yavaş bulan ben şimdi yetişemiyorum adama 😁 vajina ağrısı gümbür gümbür bakalım bu gece nasıl uyucam.

Glsm3553 35+5 gündüz rahatım ama gece yan yatmaktan çok ağrı çekiyorum 4-5 saat anca uyuyabiliyorum en fazla, kendimi yorduğum zamanlar bel ağrım oluyor sadece

matrushka vajina agrisi dedigin nasil oluyor bende adet sancisi gibi bir agri var ikisi aynimu

Derin_20 surekli yan mi yatiyorsun ben bazen duz yatiyorum ama bel agrisi surekli var

Glsm3553 Yok ikisini de ayrı ayrı yaşadığımdan biliyorum adet ağrısı kasıktan yukarıdan aşağıya daha ön kısımda oluyor. Vajina ağrısı ise namı diğer çatı ağrısı vajinanın içindeki kemiğin ağrısı. Hani şu bebişlerin içinden geçip gelecekleri kemiğin ağrısı :)

Glsm3553 yok ikisininrakım almak istiyorum, bir önden düğmeli bir elbise şeklinde gecelik

Glsm3553 35. Haftadayım benimde bu haftaya kadar hiç bir sorunum olmadı ne bulantı ne ağrı gayet güzelde uyuyordum hamile gibi değildim kıpır kıpır herşeye yetişiyordum ama bu hafta bacak krampları başladı bacaklarım kasılıyor ve kalçamda da kasılma hissediyorum vajinam da aynı şekilde bebek mi tekmeliyor kramp kı giriyor anlamıyorumda bu arada bebek de makat geliş hiç dönmedi ve doktorum döncek gibi durmuyor dedi

Glsm3553 evet hatta olabildiğinde soluma yatıyorum sırt üstü yatmak tehlikeli canım doktorum söyledi

33+5 iz biz de ama idrarımdan sonra hep sarı şeffaf akıntım geliyor normal mi. Bu aralar akıntım daha da arttı