Asu20- bende başta sertleşme sanıyordum bebek toplanıyor diye düşünüyordum canım karnım yamuluyor bi kısmı sertleşiyor en fazla bi dk sürüp geçiyor yalancı kasılmaymış meğer😁 hep başka bi bölgesinde oluyor karnımın

Snmdnz bebegin kilosu iyiymis bence benimki 32 de 1800 du herseyden yemege calisiyorum kilo almasi icin ne yiyorsun 🙂

Gmzzz yatarken hep ayni tarafa yatiyorsan onunda etkisi olabilir sirt agrisina ama zaten duz yatmamaya calissamda yine arada duz yatiyorum zarari olmaz insallah

fsyhslg

fsyhslg hmmmm. Hemüz bir kez oldı öyle birşey. Moda giriyoruz artık demek ki . Girelim ya . Hiç belirti olmayınca acaba 42ye kadar gelmicek mi diye korktum .

Glsm3553 İşim kötü yanı bende hiç kabızlık problemi olmadı gebeliğimin başından beri. İshal durumuda aşırı kusma zamanlarımda oluyordu sadece. Her gün 2-3 tane kayısı atarım ağzıma arada hoşaf yapar içerim. Kabızlık olmadan hemoroid çekiyorum🙄 Kız diyorlar inşallah 🌸

36 haftalığım benim de 34.haftada ciğer geliştirici iğne yapıldığı zaman çok yavaşlamıştı şimdi iyi hamdolsun bel ve sırt ağrısı var bende de ayakta fazla kalamıyorum

35+5 haftalığız kızım çok hareketli benim. Özellikle babamızın sesini duyunca içeride coşuyor resmen. Ağrım sancım da yok hiç sadece ağırlaştım ve karnım sertleşiyor bazen ama değişik bir enerji var üzerimde. Bana ağrımın olmaması garip geliyor. 😐

EniseEren aynenn ya vajinaya bir baskı ve kemikleri ağrıyor benimde sanırım yavaş yavaş kemikler gevsiyor 35.haftadayim

Glsm3553 34 haftalık olduk bizde 3 gündür sol leğen kemiğinde ve sol kasıkta baskı ağrı çok ağlıycam nerdeyse yattın mı sorun yok azıcık oyalanayım ayakta bittim 😔😔

Glsm3553 yok sormadım bebek sol tarafda başı ile baskı kurduğunu düşündüm 17 Nisan da randevum var, dinleniyorum bol bol, adet ağrısı gibi değil, hareketli de Bi bebek tekme atmıyor ama Meksika dalgası yapıyor karnımda 😄

Bende 34 haftalığım ağrılarımı dert etmiyorum bile ama astım hastası oldum için çok sıkıntı çekiyorum doktorum bu şekilde doğum yaptırmam dıyor sezaryen da olmak istemıodum ama nasip işte 🤦‍♀️

Glsm3553 ozellikle yedigim bisey yok canm beslenmeme herzamanki gibi devam ediyorum bir tek gunluk 1 tane maden suyu iciyorum canm

Asu20- canım bende 34+2 deyim benim de bel ağrım yok . Ki aktifim de sürekli temizlik vs yapıyorum evde kaldığımdan beri 😄

Ayse211 sürekli ilaç kullanıyor musunuz ? Bende alerjik astım var ama doktorum bir şey demedi 🤷🏻‍♀️

Glsm3553 10-12 haftalıkken ilk fark ettim makat bölgemde nohut kadar şişlik belirdi ve büyük tuvalet sonrası bir parça kanama oldu ve sonra geçti. Ara sıra baş verir ama acı olmazdı. Son 2-3 gündür 3 meme vermiş birisi ceviz büyüklüğü kadar diğer ikisi fındık kadar maalesef. Kabızlık yok ishal yok 😓

Pinar_93 ilaç kulanıyordum pempe fosterim vardı bıraktırmıstı dahileye doktorum ama doğumum yaklastı için çok kötü olmaya basladım nefes alamaz oldum tekrar kulandırmaya basladılar fosteri konturol altına almaya çalısıyorlar sonuç ne olacak bilmıyorum pazartesi tekrar kontrolüm var bakalım karar verecek doktorum 🤦‍♀️🤦‍♀️