Kiwi12 selamlar bizde 7+3 olduk. geçen hafta perşembeden beri bir bel ağrım başladı daha bugün hafifledi kızlar ne çektim işe gidemiyorum(normalde de bel fıtıgım var tabi ilaç alamıyorum bu sefer baya çektim) birde bir haftadır akşam 7 e doğru iştahsızlık başlıyor asla akşam yemeği yiyemiyorum içim almıyor kokuları sevmıyorum ama bu sabahtan falan gündüz asla olmuyor değişik belirtiler :) birde iki gün önce burnuma çilek reçeli koktu aldım yedim geçti ilk kez aşerdim :) hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah.
Ekim anneleri toplanali!!!
incikinannesi bana da salatalık tuzlayıp yemek çok iyi geldi elma denedim ama kırmızı tatlı elma almısım ondan dolayı heralde gecırmedı🙈 eksi alaym bide bakaym cok tesekkur ederim sağ salim alalım inşallah kucagımıza hepimiz♥️
Merveeekizceli bizde 6 haftalık olduk benim ki zor bir süreçti tüp bebekle hamile kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin🙏
Kiwi12 bende 7+5 im, iki haftadir bulantılarım devam ediyor bu ara daha yoğun beni epey yıpratıyor. Agrim sızım yok ama gece bulantıdan uyuyamıyorum.. geçen hafta pazartesi keseyi gördük iki hafta sonra kalp atışı icin çağırmıştı. Ama sabırsızlanıyorum pazartesi yerine bu cuma gitsem erken olur mu sizce tam 8 e girmiş oluyorum
Zynbgvn bence erken olmaz kese gözükür diye düşünüyorum yine de 2 güncük daha sabret en azndan doktorun dedıgı günde gitmek gerginliğini daha da azaltmıs olacaktır:) hayırlısıyla güzel haberlerle inşallah görürsün minişi🤗
Merhaba bizde 9+0 Olduk bugün:)
Kiwi12 bende ilk gebeligimde düşük yaptım..inşallah bunu sağ salim kucağıma alırım canim
Kiwi12 9+1 iz bizde mide bulantısı ara ara gosterıyor kendını daha cok halsızlık ve yedıgım hıcbırseyın tadı yok sanki 🥰
ozgeyns Allah hepimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Edasenturk kesemiz geçen hafta gözüktü kalp atışı icin sormuştum 😊
Boncuk_123 halsizliği sorma elim kolum kalkmıyor bazen resmen şimdiden sömürüyor bizi:))
Zynbgvn aa pardon ben yanls hatrlamıosam 6+2 de duymaya calıstı boyle cok derinden karda yürüme sesi gibi duyduk net değildi bir hafta sonra olsaydı kontrol tam duyardık dedi bence sen de duyarsın artk 8 olacak diyorsun hayırlısıyla:)
Slm ekim anneleri bende şuan tam 8+0haftalığım inşallah hepımiz sağsalim minik mucizelerimize kavuşuruz🙏♥️İlk gebeliğim hüsranla bitti kalp sesiolmadığı için alındı.Hayırlısıyla ikinci mucizem geldı ama keseyi görüp helede kalp sesı duyulacağı randevuya kadar ne cektım bi ben bilirim tabi ilk kayıp olunca endişe, korku, stres daha fazla. Sağlıkşa kavuşmamız dileğiyle♥️♥️♥️
Mervenur_kcbs amin canım
7+3 ama öyle yatıyorum halsizim zorla yemk falan yiyorum bulantım war ne zaman geçecek 😭😭😭
Bende 7+3 üm. 10 gün önce kahverengi lekelenmem olmuştu 5 gün sürdü geçti. Bugün tekrar başladı progestanda kullanıyorum o yüzden canım çok sıkkın ...
Busraky ben de her gün yatıyorum yataktan koltuga koltuktan yataga hafta sonu esimin zoruyla dısarı cıkıyoruz hemen eve gelip yatmak istiyorum:) sabredicez yapıcak bısey yok 12 haftayı iple cekıyorum geçer diyorlar🙏