Minikkurbagam biz de 8+4 sabah bulantısı ve aksam yemegı vakti baya zorluyor sizin de öyle mi 🙈
Ekim anneleri toplanali!!!
Mathteacher kesinlikle bende de afedersin geğirmekten içim çıkacak karnım sert falan ne zaman geçicrk acaba🙈
demioz inanır Mısın hamile oldugumu daha bilmezken en sevmediğim börektir su böreği bu arada anneme yalvardım su böreği yap diye ertesi gün hamile oldugunu ogrendm🙊
tugbaayilmazz inşallah boş drildir sağ salim büyür kucağına alırsın inşallah kuzum
Mervenur_kcbs Ekim'de doğum yapacak anneler için
Kiwi12 8+2 olduk. Aserme yok.kusma bulantı yok.bi tek ağzımın tadi yok . Bide koku hassasiyeti var😅😅😂😂 inşallah böyle devam eder sağlıklı doğumlar dilerim herkese.kendime de🙏🙏🙈
Mathteacher ayni durum bendede var
Ruzgarperisi inşallah kuzum bende de koku hassiyrti ve mide bulantısı vardı şuan geçti kokulara karşı rahatsızlık duyuyorum hala ama ben alerjk astimim belki oyuzdendir
Kiwi12 herşey gelir geçer. Unutulur hepsi.cocugumuz sağlıklı olsun ve doğsun inşallah
Ruzgarperisi inşallah kuzum bundan önce bı çocuğu mu kaybettigim için 2kati korkuyorum doktora gidene kadr bakalım salı gününe randevum var inşallah herşey yolundadir
Kiwi12 7-8 haftalarda bulantı zirvedeydi 9. Haftada istifra ettiğim bile oldu 10. Haftada geçti bulantıları olmayanlara da maşallah 🧿 Allah daim etsin sağlıkla kucağınıza alın 🥰
7+4 ten selamlar kizlar mide bulantim cok az ara ara oluyodu ama bugun sabahtan beri dis agrisi cekiyorum
incikinannesi suan beni anlattın bakalım 9 un ıcındeym ilk dün istifra ettim. 10 da gecerse süper umudum oldun:))
Seymaaygzz Merhaba kalsiyum eksikliğin olabilir doktoruna danıştın mı diş ağrısı çok zor Allah yardımcın olsun 😖
incikinannesi Yarin kontrolum var gidicem bakalim ne dicek kuzum Allah hepimize hayirli dogumlar nasip etsin
Edasenturk Yaaa canım inşallah seninde hafifler ben kustugumdan beridir galeta ve yeşil ekşi elma yiyorum tavsiye ederim çok iyi geldi belki ondan diye düşünüyorum elma mutlaka dene 🍏🥰 mideye çok iyi geliyor
Seymaaygzz Amin inşallah 🤲🏻🌸
Kiwi12 selamlar bizde 7+3 olduk. geçen hafta perşembeden beri bir bel ağrım başladı daha bugün hafifledi kızlar ne çektim işe gidemiyorum(normalde de bel fıtıgım var tabi ilaç alamıyorum bu sefer baya çektim) birde bir haftadır akşam 7 e doğru iştahsızlık başlıyor asla akşam yemeği yiyemiyorum içim almıyor kokuları sevmıyorum ama bu sabahtan falan gündüz asla olmuyor değişik belirtiler :) birde iki gün önce burnuma çilek reçeli koktu aldım yedim geçti ilk kez aşerdim :) hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah.
incikinannesi bana da salatalık tuzlayıp yemek çok iyi geldi elma denedim ama kırmızı tatlı elma almısım ondan dolayı heralde gecırmedı🙈 eksi alaym bide bakaym cok tesekkur ederim sağ salim alalım inşallah kucagımıza hepimiz♥️