Merhaba bayanlar birbirimizle bilgi alışverişi yapalım dedim korkularımız hafifler hem böylece 😊kaç hafta oldunuz sancı durumlariniz nasıl asermeler devam ediyormu?

Kızlar dua edin cuma gittiğimde kalbini göremedi keseye göre küçük kalmış geç döllenme olabilir dedi zaten adetime göre tam 2 hafta geri ultrosanda ben ilk gittiğimde 94.84 tü değerim 1 haftalık falan demişti zaten çok korkuyorum kalbi oluşmazsa kürtaj olursam diye dua edin ptesi kalbi oluşmuş ve sağlıkla atıyo olsun hamilelerin duası kabul olurmuş kızlar nolur

4114eb Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Gittiğinde sağlıklı bi bebişin olacağını öğrenirsin inşallah. Allah yardımcın olsun ❤️

4114eb Kaç haftalık oldu canım? Benimde geç duyuldu da ondan sordum. Gönlünü ferah tut inşallah kalp sesini duyarsın Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah yardımcın olsun 🌸🌹🤲🏻

incikinannesi gittiğimde 6+4 tü keseme göre ama bebek küçük kalbini bulamıyorum dedi Allah razı olsun seninde gönlünden geçen en güzeliyle seni bulsun inşallah sağlıkla kucağına al kuzum sende