Edasenturk Yaaa canım inşallah seninde hafifler ben kustugumdan beridir galeta ve yeşil ekşi elma yiyorum tavsiye ederim çok iyi geldi belki ondan diye düşünüyorum elma mutlaka dene 🍏🥰 mideye çok iyi geliyor

Kiwi12 selamlar bizde 7+3 olduk. geçen hafta perşembeden beri bir bel ağrım başladı daha bugün hafifledi kızlar ne çektim işe gidemiyorum(normalde de bel fıtıgım var tabi ilaç alamıyorum bu sefer baya çektim) birde bir haftadır akşam 7 e doğru iştahsızlık başlıyor asla akşam yemeği yiyemiyorum içim almıyor kokuları sevmıyorum ama bu sabahtan falan gündüz asla olmuyor değişik belirtiler :) birde iki gün önce burnuma çilek reçeli koktu aldım yedim geçti ilk kez aşerdim :) hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah.

incikinannesi bana da salatalık tuzlayıp yemek çok iyi geldi elma denedim ama kırmızı tatlı elma almısım ondan dolayı heralde gecırmedı🙈 eksi alaym bide bakaym cok tesekkur ederim sağ salim alalım inşallah kucagımıza hepimiz♥️

Kiwi12 bende 7+5 im, iki haftadir bulantılarım devam ediyor bu ara daha yoğun beni epey yıpratıyor. Agrim sızım yok ama gece bulantıdan uyuyamıyorum.. geçen hafta pazartesi keseyi gördük iki hafta sonra kalp atışı icin çağırmıştı. Ama sabırsızlanıyorum pazartesi yerine bu cuma gitsem erken olur mu sizce tam 8 e girmiş oluyorum

Kiwi12 bizde 6 haftalık olduk benim ki biraz zor süreç oldu 3 sene uğraştım tüp bebekle hamile kaldım rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏

ozgeyns bende tup bebekle hamile kaldim 6 haftalik gebeyim pazartesi insallah kalp atışını duyucaz🙏🏻

Zynbgvn bence erken olmaz kese gözükür diye düşünüyorum yine de 2 güncük daha sabret en azndan doktorun dedıgı günde gitmek gerginliğini daha da azaltmıs olacaktır:) hayırlısıyla güzel haberlerle inşallah görürsün minişi🤗

Ymr_yme ıns duyarsın canım ben bugun duydum eli bile oluşmaya baslamıs dedi cok guzel bir duygu 🙏

Kiwi12 9+1 iz bizde mide bulantısı ara ara gosterıyor kendını daha cok halsızlık ve yedıgım hıcbırseyın tadı yok sanki 🥰

Zynbgvn aa pardon ben yanls hatrlamıosam 6+2 de duymaya calıstı boyle cok derinden karda yürüme sesi gibi duyduk net değildi bir hafta sonra olsaydı kontrol tam duyardık dedi bence sen de duyarsın artk 8 olacak diyorsun hayırlısıyla:)