hjertemami nedir işin sırrı..😘
Cici anneler Kaç kilo aldınız 😁
Burak-ve-annesi bnde 30 hafta 3 günlük hamileyim 15 kilo aldın 😀
Burak-ve-annesi ben hiç almadım şuan 25+6 günlük hamileyim sadece 16 kilo aldım 😂😂😂😂😂😂😂
Melmel şuan hiç kilo almadım ben 15 haftalığım fakat kusma ve mide bulantımdan kaynaklıydı. Artık bu saatten sonra çok dikkat etmek lazım 😘💐
Melmel ya sanırım birazda vücutla alakalı kimi çok yer almaz kimi kusar kusar yine alır
Melmel 5 6 kayısıyı ortadan ikiye böldüm yine 5 6 tane siyah üzüm ekledim 2su bardağıda su ekliyorum suyu ve kaynat piştimi kendini belli ediyor zaten ister sıcak ister soğut iç metbolizmayı çalıştıryor aynı zamanda tatlı ihtiyacımızıda karşılıyor
Melmel herşey yiyorum Can'ım. Sebze meyve hamur işi... Hatta ağırlıklı olarak Can'ım hamurişi istiyor. Çikolata falanda yiyorum.Hatta gece açılmalarım çok yopun bu aralar... Gece kalkıp birşeyler yiyorum. Yoksa uyuyamıyorum. 🤔 Bende anlamadım. Çocuğun kilosu gayet iyi.. Ama ben almıyorum. Sadece şeker kullanmıyorum çayıma vs ye. Çok tuz tüketmiyorum. Bu arada senin bebiş kaç gram şuan
zlemAtAcar 264 gram canm...18+6 haftalık
Melmel bizimde o civarlardaydı 18 haftanın başlarında. Bakalım bir sonraki kontrolümüzde kaç çıkacak 🤗
Melmel yaptm canım yaptmda şekerimi 198 e çıkardı 🙁
Gamzedeniz ciddi misn içine şeker ekledin mi ki o çok şekerli olmuyor ki bada doktor bu şekilde yapmamı söylemişti o yüzden önerdim üzüldüm şuan
Gamzedeniz bende aynı kaderi paylaşıyorum seni görünce yalnızlık hissim gitti birazcık. 19+5 ve sanırım 10 kilo aldım yani tartılmadım ama en son 8 kilo almıştım 16. Haftada. Ben de midem bulanmasın diye sürekli yedim. Ama yağlı ve hamurişi değil. Şuanda dikkat ediyorum umarım yavaşlar kilo alımı. Ve Benimde sadece karnım ve göğüslerim var. Zaten vardı hamilelikte bir beden daha büyüdüler.
SerenYiitolu benimde bozdu valla. Ben aldım bende haşimatoda var ondan diye düşünüyorum çünkü hamile olmadan önce yediğim kadar yemediğim halde bulaşarak kilo aldım. Ama bebeğim sağlıklı maşallah kilosu iyiymiş 🙏🏻🙏🏻 Ona yaradı 😂😂
SerenYiitolu aynen yan yatınca uyuyamıyorum karnım geriliyor illa Hilal şeklinde olmam gerekiyor. Ya sırt üstü yatınca güzel uyuyorum sabah bile uyanamıyorum okadar 😂
35 haftalığım 2kilo aldım hiç dikkat etmiyorum valla özellikle gece çok kalkıp yiyorum ama kız diye mi ne annesine kilo yapmadı 😂😂
Cancan aynı durumdayım hahha bulaşıcı kilolar 😂😂 çok şükür bebeğin iyiyse gerisinin pek bi önemi yok veririz Allahın izniyle 👊💪🙏🏻☺☺
Melteminci şuan senden kilolu annişler olarakçok gıcık kapıyoruz😂😂😂 şaka tabiki maşallah size bünye meselesi işte ben mutfağın önünden geçsem 5 kilo alıyorum buda bi bünye 😂😂😂😂
Burak-ve-annesi var Var Çan’ını sıkma 😂 27. Haftadayım 9 kilo aldım dolu dolu😒 dikkat ediyorum ayrıca. Önüme geleni yemiyorum😒
SerenYiitolu 😂😂😂😂o nasıl mutfak kız önünden geçen 5 kilo aliyo😂 rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin inş hiç takmayın kiloları valla 40 kilo alanlar siz iyisini normal ben bunda biraz kilolu hamile kaldım ondan kilo almadim galiba canım yoksa çok zayıf biri 2 kiloyla 35 haftaya gelmesi normal olamaz herhalde 😄