• Cici anneler Kaç kilo aldınız 😁

SerenYiitolu 57 ile gebe kaldım bende 😁 2 hafta sonra yanlarına gidecem kameradan öyle görüyorsunuz desem ne yazar gerçek halimi görecekler😅😅

Yagmurcal tadını çıkar boşver bol bol ye iç yaşasın kilo almak hahhaha😂😂😂🙈

13+1 deyiz 2 kg aldım bu haftaya kadar miğde bulantısından yalnızca çorba ve meyve yiyebiliyordum🙂

Burak-ve-annesi ben Hatay da yaşıyordum şimdi eşimin işinden dolayı erzincan a yerleştim burda kimsem yok sorduklarında son gördüğünz gibiyim diyorum😆😆

SerenYiitolu bisey dicem ya benim bebegim en cok sirt yatinca tekmeliyor. Acaba oyle rahatsizmi oluyor ki. Oyle uyumuyorum ama dinlenirken fln. Vuruyorda vuruyor😃

Tbberk benimde bu sıkıntım var kaç haftalıksın şuan sırt üstü yatmak iyi değil ama bende en çok sırt üstü yatınca rahat ediyorum

53 ile hamile kaldım 49 a düştüm. Şimdi yine 53 kiloyum. 16. Haftamdayım. İkiz gebelik taş çatlasa 65-67 olmak istiyorum ama bakalım inşallah aşırı derecede iştahım açılmaz dicek de imkansız sanırım.

SerenYiitolu ben nerdeyse 18 yasında sonra hep dışardaydım hep gurbet hayatı yaşadım ama evlendikten sonra daha çok koyuyor insana gurbet allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi 🙂

Ben 14.haftamdayım 500 gram aldım. İnsallah toplamda 10 kiloyi gecmeyiz hic birimiz. Bide hemen geri verelim mümkünse😀😀

Daha çok yeniyiz 6 haftalık ama herkes onu ye bunu ye bişeyler tıkıyor ağzıma şimdiden 1 kilo almışım sonumu düşünemiyorum 😔 help meee 🙏🏻

Burak-ve-annesi aynen öyle bekarken hiç bişe düşünmüyor ki insan özlem oluyor ama bi kaç arkadşnla buluşuyorsun geçiyor☺

Tbberk doktoruna bi danış istersen canım ama öyle uzandığın zaman kafan yüksekte olsun bide azda olsa yana meyil vermeye özen göster bebişin hareketli maşallah 😍☺

Tbberk sırt üstü yatmak kötü sonuçlara yol açabiliyormuş bir araştırın derim 👍🏻

58le hamile kaldım ilk 4 ay bulantılar yüzünden 55e düştüm şimdi 58-59um 29 haftalığız ☺ Kilo almış saymıyorum şimdilik 😁🙈